Redogski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Rusça öğrenmek istiyorum. Bunun için neler yapmalıyım? Rusça öğreten kursları nerden bulabilirim? Mekan İzmir. Bide bu kurslar yaz kış eğitim veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 töder var izmir'de rusça eğitim veren, en iyisi de o sanırım. oranın iyi bir öğretmeni varmış, onun döneminde ilk kura başlamak iyi diyorlar. yaz kız faaliyet göstermesine gösterir de talep oldukça açılıyor sınıf, gidip sorman lazım yani. kıbrıs şehitlerine gittiğinde alinste yemek yerken siparişin gelene kadar üst kata kadar çıkıp sor bir üşenmeyip anıl :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben de ileride zengin olma hayallerine sahip biri olarak Rusya,Çin veya Hindistan üzerine yoğunlaşacağımdan rusça,çince veya hintçe öğrenmek istiyorum..seneye bunlardan birine kesinlikle başlayacağım. hazır rusça topici açılmışken istanbulda bildiğiniz iyi bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 İstanbul'da var mı bilmiyorum şubesi ama ülke çapında en sağlam Rusça eğitimini Tömer veriyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 İstanbul'da TÖMER var, şubesi taksimde. Ben de Fransızca için düşünüyorum. Araştırdım,kalitlei gözüküyor. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 09:03 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 utop sen götürsene beni :D.bide nerde bu töder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bende Rusca ogrenmeye calisiyorum bir suredir. Ama seneye almanya ya gidecegim icin onceligi ona verdim Rusca ya ara verdim. Zor ama cok guzel bir dil kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 töder değilmiş tömermiş. iki günlük uykusuzluk beni bitirmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Zaten benim bildiğim koca memlekette Rusça kursu veren taş çatlasa 5 yer var. Mesela başkentte sadece TÖMER ve Doruk Dil Kursları bildiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Abi gidin Bodrum'a, bir yerde barmenlik falan yapın. Çoğu rusça biliyor orada barmenlerin. Hem çalışıp para kazanırsınız hem dil öğrenirsinizi hem de şansınız varsa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Sadece konuşmayı öğrenirsin ama orada, davay davay haraşo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bende zaten rusçayı geyik yapmak için değil iş yapmak için öğrenicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bak iki dakikada çözdüm adamın niyetini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: yaz kız faaliyet göstermesine gösterir de dikkat et ütop,ne noktaya getiriyor farketmeden adam konuyu,aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: bak iki dakikada çözdüm adamın niyetini :) sdasf iş yapmak derken para kazanmak için yapılan iş demiştim.başka türlü işler değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: malik üye § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:58 [ özel msj ] yaz kız faaliyet göstermesine gösterir de dikkat et ütop,ne noktaya getiriyor farketmeden adam konuyu,aman. allahım ne kadar içi fesat bir insansın. yaz kış olacak o. gecenin bilmemkaçında sarhoş gibi ödevli kafayla error vermişim nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 e hala iyi bi yer öğrenemedim ben ya..ILM varmış galiba iyiymiş o.varmı bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Lisan yerinde ogrenilir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla iyi bi araştır bak kurslara filan. misal bizim okulda ruscça kursuna gidiyim dedim.demez olaydım... "kendi kendine rusça" diye bi kitap aldırdılar.öyle her ders onu birine okutup durdular.berbat bişeydi.kimse bişey öğrenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kendi kendine çok kasıyor valla ben çok uğraştım, git yerinde öğren Rusya'da kurslar pahalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 dobrovski tırışka brıçka diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yazları rusyada staj ayarladım zaten de..maksat burdan öğrenmek.şu ilm veya tömeri bi denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yaw bizim arkadasalr basladı ruscaya ben almanca sectim. adamlar baya sikayetci 3 tane alfabe ogrenmek gerekiyo diyolar. kitap alfabesi yazı alfabesi falan die kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 rusyaya gitcezde adamlar ingilizce bile bilmiyo yoşumuzu nası bulcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 MarcOConner said: yaw bizim arkadasalr basladı ruscaya ben almanca sectim. adamlar baya sikayetci 3 tane alfabe ogrenmek gerekiyo diyolar. kitap alfabesi yazı alfabesi falan die kolay gelsin... yok ya rus alfabesi çok kolay kitap alfabesi ile el yazısı arasında iki üç harf fark var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar