Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wintersun

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Baktım başlık açılmamış girişeyim dedim hemen.

Efendim bu arkadaşlar (aslında 1 kişi ya neysey) 1 aydır beni kendilerine esir etmiş vaziyetteler. Grup Ensiferum'un bir zamanlar vokalistliğini yapmış olan muhteşem ses Jari Mäenpää tarafından kuruldu.

Açıkçası Ensiferum'la kısaylamak istemiyorum grubu çünkü arada dağlar kadar olmasa da büyük fark var. Wintersun herşeyden önce dur durak bilmeyen bir coşkuya sahip, bütün parçalar metronom parçalanırcasına son sürat gidiyor fakat bunun yanında müthiş bir melodik zenginlik, harika şarkı düzenlemeleri ve gayet başarılı bir kayıtla birleşince son yıllarda çıkan en iyi albümlerden birisi haline geliyor. Sırf gitar vokal Jari ve davul Kai Hahto'ya aşık olmak için bile dinlemelisiniz.

Melodik Power, Folk, Klasik Heavy metal dinliyorsanız kesin biryerlerden bulun derim albümü, asla pişman olmayacaksınız (reklam gibi oldu :P).
Sosyal ağlarda paylaş

Ensiferum'un gitar&vokali kurmuş grubu, sesinde çok bir olay yok ama Winter Madness dinlerken periyodik olarak küfrediyorum kendisine.
İlk albümü grindçi bir davulcuyla beraber kaydettiğinden baya bir hoyrat davul kullanımı var, blastlar havalarda uçuşuyor. Ama çok geri planda olduğundan kulak tırmalamıyor, olacağından daha hafif yani.
2. albüm henüz çıkmadı ama gruba dönüştürdü projeyi adam (adını cpleyemeyeceğim üşendim), konser monser veriyorlar şimdi falan.

The long-awaited second album, "Time" has been put off until 2008 after several previous delays due to technical and scheduling problems with getting the album mixed.

Şarkı da önereyim; Winter Madness, Beyond the Dark Sun, Death and The Healing, Beautiful Death, bir de kalan dört şarkı albümdeki sdf.
Kral gruptur kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok oldu o albüm çıkalı be =)
Wintersun iyidir hoştur ama kabul etmek lazım, dayı(lar) biraz hoyrat müzik yapıyor, o sebeple çok efsane olamaz görüşündeyim şahsen ehe.
Bir de Wintersun andıran tarz olarak her ne kadar nefret etsem de kendilerinden Dragonforce önerebilirim, ama adam gitarla kastırıyor da kastırıyor böyle ifrit oluyorum.
Herman Li miydi neydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...