pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Baktım başlık açılmamış girişeyim dedim hemen. Efendim bu arkadaşlar (aslında 1 kişi ya neysey) 1 aydır beni kendilerine esir etmiş vaziyetteler. Grup Ensiferum'un bir zamanlar vokalistliğini yapmış olan muhteşem ses Jari Mäenpää tarafından kuruldu. Açıkçası Ensiferum'la kısaylamak istemiyorum grubu çünkü arada dağlar kadar olmasa da büyük fark var. Wintersun herşeyden önce dur durak bilmeyen bir coşkuya sahip, bütün parçalar metronom parçalanırcasına son sürat gidiyor fakat bunun yanında müthiş bir melodik zenginlik, harika şarkı düzenlemeleri ve gayet başarılı bir kayıtla birleşince son yıllarda çıkan en iyi albümlerden birisi haline geliyor. Sırf gitar vokal Jari ve davul Kai Hahto'ya aşık olmak için bile dinlemelisiniz. Melodik Power, Folk, Klasik Heavy metal dinliyorsanız kesin biryerlerden bulun derim albümü, asla pişman olmayacaksınız (reklam gibi oldu :P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ensiferum'un gitar&vokali kurmuş grubu, sesinde çok bir olay yok ama Winter Madness dinlerken periyodik olarak küfrediyorum kendisine. İlk albümü grindçi bir davulcuyla beraber kaydettiğinden baya bir hoyrat davul kullanımı var, blastlar havalarda uçuşuyor. Ama çok geri planda olduğundan kulak tırmalamıyor, olacağından daha hafif yani. 2. albüm henüz çıkmadı ama gruba dönüştürdü projeyi adam (adını cpleyemeyeceğim üşendim), konser monser veriyorlar şimdi falan. The long-awaited second album, "Time" has been put off until 2008 after several previous delays due to technical and scheduling problems with getting the album mixed. Şarkı da önereyim; Winter Madness, Beyond the Dark Sun, Death and The Healing, Beautiful Death, bir de kalan dört şarkı albümdeki sdf. Kral gruptur kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ben pek beyenmedim ensiferum daha güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Yapmayın abiler ablalar, Ensiferum da hala çok iyi Wintersun bambaşka. =) Beyond The Dark Sun, Winter Madness, Death And The Healing ve Starchild bence çok kısa sürede efsane mertebesine ulaşacak (benim için çoktan öyle de kimsenin umrunda değil =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Çok oldu o albüm çıkalı be =) Wintersun iyidir hoştur ama kabul etmek lazım, dayı(lar) biraz hoyrat müzik yapıyor, o sebeple çok efsane olamaz görüşündeyim şahsen ehe. Bir de Wintersun andıran tarz olarak her ne kadar nefret etsem de kendilerinden Dragonforce önerebilirim, ama adam gitarla kastırıyor da kastırıyor böyle ifrit oluyorum. Herman Li miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bende bu konuyu accaktım baktım acılmıs buraya yazım bari adamlar imba bence özellikle starchild sarkıları tam bi basyapıt siddetle tavsiye edilir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 1 haftadır durmadan Sadness And Hate dinliyorum. Jari ile yarışabilecek vokal gerçekten çok nadir şu piyasada. Mükemmel demek haksızlık olru şarkıya, şimdiden efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Gerçi güzel grup Wintersun da ama nedense bütün parçalarının özellikle introsu çok benzer geliyor bana. Aynı enstrümanlar, aynı ezgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hala albümün en muhteşem şarkısı Sadness And Hate dinliyorum ve kalbımı basarım bu şarkıyı beğenmeyen adam müzikten zerrre anlamıyor, o kadar da iddialıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar