Dracon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Arkadaşlar yaklaşık iki gün önce osi acct mi aktif ettim uo.com da acct özellikerlinde aktif gözüküyor fakat clienti açıp girmeye çalıştığımda hiç serverlar gözükmeden acct niz aktif değil veya şifre yanlış diyor şifre doğru 500000000000 sefer denedim sitede aktif olduğu halde neden oyuna giremiyorum yardımcı olurmusunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 login.cfg dosyanın içeriği böyle mi? ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 LoginServer=login.owo.com,7776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 evet login.cfg dosyasını dediğiniz gibi yaptım acaba bağlantığım clientle ilgili bir sorun olabilirmi çünkü uo.com da status kısmında account active diye görünüyor ama buna rağmen giremiyorum verifing account dedikten sonra hemen hata veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 daha önce free shardlarda oynamış olduğun bir kurulumda oynamayı deniyorsan böyle sorunların çıkması muhtemel. eğer durum bu şekilde ise en güzeli uo'yu kaldırıp yeniden kurmak ve tüm updatelerini yaptıktan sonra girmeyi denemek. bu arada account'un muhtemelen aos... kurduğun versiyon aos değilse bağlanamama problemi oluyor bildiğim kadarıyla. yanlış biliyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yok ben aos acountumla second age cdsi kullanarak bağlanmıştım sorun yaşamadan. Evet bencede tamamen kaldırıp tekrar kurmayı dene ultimayı. Ama tüm klasör içeriğinide sil,hiçbirşey kalmasın ve ardından tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar