geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Sanırım paticikte ilk drakeyi alıp ss koyan ben olacağım. Günde 1.5 saat emekle 7-8 günde alınıyor. Bir de yumurtalarını doğru yerde arayıp toplamanız lazım. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 gz bende bu hafta epic flying form ve nether drakei alicam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Tebrix... ;) Güzel, semalar seni bekliyor desene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 günde 1.5 saatle 7-8 günde alınıyorsa gerçekten süper bir haber benim için. 1,2k gold daha lazım benim epic mount için, sonra gelsin nether drake. bu arada şu yumurta olayını açsan biraz faydalansak biz de zamanı gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 evet guzel olur aslinda bende tam bir farmer serverindayim cok kotu yahu (maghteridon :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 [spo] [/spo] Bir yumurta 250 rep veriyor. Ve bir günde istediğin kadar teslim edeiliyorsun. Diğerleri daily quest olduğu için günde 1 kere yapıyorsun o questleri. 1)Haritada yıldızla ( pek benzmedi ama alttaki garip şekil) gösterdiğim yer maden girişi madenin içinde farklı yerlerden bir sürü yumurta topluyorsunuz zaten bir sürü quest var içerde. Madene kesinlikle sag girişten girin. Yumurta spawnı var sağ tarafta böylece soldan girip atlamazsınız onu. 2)NWL deki noktalar benim genellikle yumurta buldugum yerler. Onlar yüzeyde madende falan değil. 3)*Bir de en üstteki X diye işaretlediğim yeri çoğu insan bilmez orayı didik didik edin mutlaka yumurta bulursunuz. Son olarak ekliyeyim; Emin değilim ama tahminime göre yumurtalar Black Lotus gibi haritada sadece bi iki yerde var o yüzden birini aldıktan sonra başka bi spotta cıkıyor. Ayrıca moblardan da çok az ihtimalle düşme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bızım zlatan 1 hafta once aldı nerdıyse SSde koydu sanırsam buralara bı yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 peki bisi sorucamda ben bir video izledim adamin netherdrakei var ve sonradan exalted oluyor ne is? yoksa exaltedda alinmiyor mu ? [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 01:19 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hani outlandde nagrandda demon hunter bir amca var quest veriyor bize. İlk quest hatta nether drake e binip geziyorsun sonra elite devam ediyor. :D Transport ederken ki bug gibi ordada bug oluyor amcalar onunla geziyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 nwl girince orc oluyosun epic mounta binincede drake oluyor nwl dısına cıkınca orc form gidiyor mount kalıyor mountla gez outlandi dismount olunca bi daha gelmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 tamam bilmiyordum sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 patchten sonraki 4 yada 5.ci gun aldim cok yavaşsın :) ( 29 mayista almisim :) ) [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 07:09 tarihinde, Miraul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hayırlı olsun bende ayın birinde almıstım ama epeenim zaten cok büyük olduğu için koymamıstım dikkatimi ceken şey dragonu alıpta hep poposuunun resmini koymussun daha güsel bir resim koysana yahu ahanda şöle http://img452.imageshack.us/my.php?image=poponeyahastamsney3.jpg uyuz oldum ya resim kyomaya calısıoyrum olmuyor link yapayım diyorum olmuyor deli olum be [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 11:52 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar