Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 epey eski bi yapım, galiba 80'lerden kalma. böyle iki tane genç çocuk var, bi tane de milyoner olan bıyıklı bi adam var. sonra bu adam ölüyo ve çocukların elinde kalıyo. bütün tatil boyunca yanlarında canlıymış numarası yaptırarak gezdiriyolar. çok komik bi filmdi, adını bilen var mı? adını söyleseniz yeter. filmi bulabilceğim yerler biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: bu adam ölüyo ve çocukların elinde kalıyo. bütün tatil boyunca yanlarında canlıymış numarası yaptırarak gezdiriyolar. çok komik bi filmdiabov =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yok ya ceset bile komikti. gülüyodu film boyunca :) az biraz selami şahin'in saçlı haline benziyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 evt, bende çok eskiden tv'de izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Weekend at Bernie's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bende izlemiştim ama ismi gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Eevet Weekend @ Bernie's. Ben de otobüste izlemiştim:D 2.si de vardır. indirdim ama izlemedim. ilk film baya komikti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 oov sağolun :) *sinanpaşa'ya koşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Süperdi o ölü eleman, yüzü gülüyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 heh kucuklugumun efsane filmiydi az taklit etmemistim o sarki calarken adamin yuruyusunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 kadının teki ölü adamla sevisiyodu odada orda yarılmıştım ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ahha hatırladım güzel filmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 elemanın yürüyebilmesi için bulundukları ortamın kendine has bir müziği vardı.neresiydi orası maldiv adalarımıydı güzel bi yerdi orda müzik başlayınca elemanda sallana sallana yürüyodu.ü hatırlarım çok güzel ve orjinal bir filmdir.. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 01:21 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar