eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Steve Buscemi'ye inanılmaz benziyor belki de onun için yapılmış bir karakterdir looney tunes da olması lazım bulamadım bir türlü işte steve buscemi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 dilimin ucunda ama soyliyemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 benimde öyle hatırlayamadım bir türlü inanılmaz benziyor ama tesadüf mü acaba? [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 19:03 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 looney tunes da olduğunu sanmıyorum ama tanıdık geliyor banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 loonet tunes'ta vardı evet.. Ama ismini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 x-mende şekil değiştirme gücüne sahip bir mutant vardı ona benziyor wikiden baktım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ya bu bahsettiğim karakter psikopatın tekiydi bugs bunny falan korkuyordu herkes ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 evet titriyordu sürekli mor mor gözleri vardı hatırlıyorum ama adını hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Peter Lorre [spo] Buda gerçek hali [/spo] [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 20:24 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hah bu işte helal virus inanılmaz benziyor o aktöre ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bu karakterin bi peter lorre olduğu yerler vardır bide piskopat katil olduğu yerler ama ikisi farklı gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bunun mafya olduğu bir bölüm vardı,eve saklanıyorlardı.Bugs Bunny'de bu evde kalıyordu. O bölüm unutamayacağım Looney Tunes bölümlerindendir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 peki benim sorumun cvbını bilen varmı marvelciler size sesleniyorum :) mysticden başka birtanede erkek şekil değiştiren bir mutant vardı hatta ölüm döşeğindeyken kötü amcalardan biri beynine chip yerleştirip adamın karakterini 2ye bölmüştü prof.x ve magnetoyu tuzaga düşürüp bir adaya çekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Jacop olması lazım , çipi takan kötü arkadaşda Sinister jetix te yayınlanan versiyonunda görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 saolasın xmen çizgifilmindeki resmini bulamadım nette :S Jacob Shaw mış tam ismi [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 02:56 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 morph olmasın o ? çizgi filmlerinde öyle sesleniyorlardı. hatta[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 03:04 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bende şimdi buldum resmini koycaktımki sen bulmuşsun bile diğer resimlerini bulamadım ya kötü halleri gözlerinin etrafında falan karartılar vardı karizmaydı :D ayrıca bu herif diğer shapeshifterlardan farklıydı galiba dönüştüğünde dönüştüğü kişinin güçlerini kullanabiliyodu galiba (ben mi yanlış hatılıyorum?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ewt morpmuş jacob niye aradığım adam gibi durmuyor diyordum bende =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar