Jester Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 www.neverendinglegends.tr.cx adresinde kitaplar bölümünde shadow keep trilogy eklenmiştir bilgilerinize yorumları burdan alabiliriz[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 sizi gerçekten tebrik ediyorum bööle bi projenin yapılması bize de büyük güç verdi Darüşşafaka Edebiyat Bölümü ve Darüşşafaka FRP Kulübü'nden topladıımız 7 kişi ile biz de gaza geldik küçük çalışmalarımıza hız verdik saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 site çok kötü çok zor okunuo ya frameler kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Tessekkurler Infernal. Bu arada Bivirip Degisecek onlar. Insallah yakinda yani. sen bana bir guzellik yapta .ozelden neleri yanlis buldun veya begenmedin bir yazi ver olurmu, Sonucta bu site sizin yorumlarinizla buyuyecek[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj The_Guardian tarafından 04 October 2003 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 site yi degistrimeyi dusunmeye basladim, Hadin bakalim belki daha degsiik bir temasi olur Veya ayni tema baska tipler fln bilmiyorum, Bu arada hala yazar aranmaktadir. Katilmak isteyen Infrenal a veya (tercihen) bana ozelden msj atsin [Bu mesaj The_Guardian tarafından 04 October 2003 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben yazar olurum ama çok az şey yapabilirim bizade Ardenia yapıoz o yüzden çok doluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar