Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuza (250$ +/- 40$ - kdv falan dahil olmayabilir) 5 yıllık bilgisayarı 2 yıllık performansına yükse

Fly

Öne çıkan mesajlar

başlık yamulmuş, istediğim şey elimdeki kabaca şunlardan oluşan 4-5 yıllık bilgisayarımı :

1.6 ghz p4 , 512 mb sdram, intelin 4 yıllık bir anakartı, radeon 9600xt (agp)

1-2 yıl öncesinin ortalama bir bilgisayarının performansına çıkarmak istiyorum.

artık habire takılıyor. mesela half life 2 medium detay veriyor auto detectte, lowun lowu detayda fps 5 lerde sürünüyor falan.

wowdur half life 2 dir bunları medium-high arası oynatabilmesini istiyorum makinanın. öte yandan üniversite sınavından gelecek sonuca göre laptop isteme ihtimalim var (ki bu 2 ay sonra belli olacak) ama annem bile sadece yazı yazmasına rağmen şikayetçi yavaşlıktan ; az masraflı bir upgrade lazım bana. 250$ limiti bana şaka gibi geliyor da belki imkan vardır diye açtım topiği.

upgrade sonrasında başka windows almam veya nod32 gibi programlar için bir daha lisans almam gerekir mi bir de onu da merak ediyorum.

teşekkrüekr.

[ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 00:05 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

laptop da oyun olmuyor, internet, ofis, eski oyunlar filan ancak

windows lisansı, kurulu programlara bişey olmaz

kasmadan yazı yazabilmek istiyorsan işlemcini yükseltebilirsin, ekran kartın o kadar kötü deil zaten o da bir yere kadar
ram takviyesi yapılabilir, hdd in rpm i ön belleği düşükse o da kötü etkiler

oyun oynatcak bilg. için çok daha fazla para lazım
anakart(modelini bilmiyorum), işlemci, ram, ekran kartı hepsi birden olmadan performans gelmiyor

illa upgrade diyorsan, anakartın üst modelleri de destekliyorsa işlemciyi yükselt
6600 gtler vardı, elindeki kartı satabilirsen onu al
sd ram bulabilirsen onu da yükselt
Sosyal ağlarda paylaş

Bum sisteme yapacağın tek şey satıp ucuza bir amd Am2 X2 işlemci ve uygun bir anakartla 1gb-2gb ddr2 ram + bütçeye göre ekran kartı gibi bir sistem olur
Ek:peki işlemci kaç pin allah bilir oda 423 pindir :P

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 13:29 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...