Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 başlık yamulmuş, istediğim şey elimdeki kabaca şunlardan oluşan 4-5 yıllık bilgisayarımı : 1.6 ghz p4 , 512 mb sdram, intelin 4 yıllık bir anakartı, radeon 9600xt (agp) 1-2 yıl öncesinin ortalama bir bilgisayarının performansına çıkarmak istiyorum. artık habire takılıyor. mesela half life 2 medium detay veriyor auto detectte, lowun lowu detayda fps 5 lerde sürünüyor falan. wowdur half life 2 dir bunları medium-high arası oynatabilmesini istiyorum makinanın. öte yandan üniversite sınavından gelecek sonuca göre laptop isteme ihtimalim var (ki bu 2 ay sonra belli olacak) ama annem bile sadece yazı yazmasına rağmen şikayetçi yavaşlıktan ; az masraflı bir upgrade lazım bana. 250$ limiti bana şaka gibi geliyor da belki imkan vardır diye açtım topiği. upgrade sonrasında başka windows almam veya nod32 gibi programlar için bir daha lisans almam gerekir mi bir de onu da merak ediyorum. teşekkrüekr. [ Mesaj 09 Haziran 2007, Cumartesi - 00:05 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 laptop da oyun olmuyor, internet, ofis, eski oyunlar filan ancak windows lisansı, kurulu programlara bişey olmaz kasmadan yazı yazabilmek istiyorsan işlemcini yükseltebilirsin, ekran kartın o kadar kötü deil zaten o da bir yere kadar ram takviyesi yapılabilir, hdd in rpm i ön belleği düşükse o da kötü etkiler oyun oynatcak bilg. için çok daha fazla para lazım anakart(modelini bilmiyorum), işlemci, ram, ekran kartı hepsi birden olmadan performans gelmiyor illa upgrade diyorsan, anakartın üst modelleri de destekliyorsa işlemciyi yükselt 6600 gtler vardı, elindeki kartı satabilirsen onu al sd ram bulabilirsen onu da yükselt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 oyun canavarı laptoplar var elbet 1600 $+ fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 evet, öyle bir laptop alacağım muhtemelen. baktım biraz internette de aylardır bilgisayar piyasasını takip etmiyorum ne çıkmış hangisi iyidir bilmiyorum. örnek bir konfigürasyon yazabilecek olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 fly o sistemi upgrade e para harcama yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 laptop'dan oyun canavarı olmaz, birkaç tane küçük yaratık var ama onların fiyatlarıda 2500-3000 $ civarı çok hoş yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Valla benim şu anda kullandığım laptop gayet oyun canavarı o kadar da kötü bakmamak lazım sadece monitörde sorun yaşıyorum onuda ayrıca monitör bağladığım zaman halledebiliyorum (daha iyi grafik istersem tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 laptoptan oyun canavarı gayette olur 1700 dolarlık toshibalar var wowda herşey full 100 fps alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hmm direk laptop alayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Bum sisteme yapacağın tek şey satıp ucuza bir amd Am2 X2 işlemci ve uygun bir anakartla 1gb-2gb ddr2 ram + bütçeye göre ekran kartı gibi bir sistem olur Ek:peki işlemci kaç pin allah bilir oda 423 pindir :P [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 13:29 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 423 diyte hatırlıyorum, sde ram kullanan ilk pentium 4'lerden. hatta şimdi celeron oldular lol. monster laptopları tavsiye eder misiniz ? ucuz gözüktü bileşenlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar