Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğan görünümlü şahin...

Jester

Öne çıkan mesajlar

garbage diil merak ediyorum... şahin le doğan ın görünümleri arasında bi fark göremiyorum ikisi de aynı? e insan niye arabasını aynısına benzetmek istesin ki?[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de ne üstünlüğü var renk farkının.
bi üstünlüğü var ki adamlar benzetmeye çalışıyo
taksicilerin ferrari logosu taktırdığı gibi[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim doğanların tamponları boyalı arka stopları değişik
eski modellerinde farlarının altında metalimsi bi parça vardı ve ön ızgaraları değişikti
Jantlarıda farklıydı
Doğanda elektrikli cam ve hidrolik direksiyon vardı bide merkezi kilit :p

Ya boşuna dalga geçmiyoruz doğan görünümlü şahin diye içlerinde kalan bi eziklik sanırım bu tür araç kullananların araçlarını benzetmeye çalışıyorlar.

Subaru Impreza görünümlü Hyundai Accent gördünüzmü hiç =)))[hline] V ò d à n
Sosyal ağlarda paylaş

Doğan ın donanımı Şahinden daha fazla (tabi abartacak kadar fark yok)
Mesela benim bildiğim Doğanlarda alüminyüm jant standartken Şahin kapaklı jant kullanıyordu.Farlar sinyaller beyazdır. Ön ızgara farklıdır. Ön sis farları standarttır. Arka farlar sürmeli gözler gibi bir görünüme sokulmuştur. Daha agresif durur (keşke motorda da farketse) ve Doğan SLX şahinler arasında en güzelidir bence. 2.0 lt motor takıp satsalar yanlama makinası olurdu o araç. Ama standartları tutturamıyordu ve üretimi durdu zaten. Yine de taksicilerin favori aracıdır. Yedek parçası çok ucuzdur ama aracı çarpmamak gerekir yamulur ama tamiri masraflı değildir.

[Bu mesaj Mino tarafından 20 September 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğan kullanmanın en büyük yararı hele bi de 92 93 modelse kas yapma şansına sahip olmaktır ki gerçekten de o arabayla kas yapan biçok kişi tanıyorum.Ayrıca ben o arabaları 1.6lt 90 hp zannediyodum 1.6lt 76 hp imiş zmanında Citroen Saxosu olan arklarla dalga geçerdik ezik diye arabaları bizim arabayla aynı hpsi varmış be......[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında doan gti da çıkmalıydı bence serinin tamamlayıcısı olark sole 2.5lt 300 hp falan aslında şu anda koleksiyon arabası olarak çıkarabilir tofaş fabrikası bence[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...