AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ben şubat gibi falan level verdiği trial ı oynamıştım , geçen o account u re activate ededyim dedim bi 60 day gametime code aldım ama code u yazınca söyle hatalar veriyo "That serial code can not be applied to this account." yada "The supplied code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have." Aklıma şey geldi acaba trial account ı ilk new account şifresi ile mi açmak gerekiyo yada ne yapmam gerekiyo yardımcı olabilirseniz cok sevincem
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Büyük ihtimal Trial olan hesaba, paytime eklenememesidir. Yeni bir hesap açıp, ona eklemeyi dene?
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 düşündüm onu da 15 günlük emek var bu account ta :) çaresiz kalırsam oyle yaparım artık ama önce bi kurtarmayı deniyim dedim :)
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ok hallettim, yeni account alıyomuş gibi yapıp onun şifresiyle trial normal account a çevrilebiliyomuş
Öne çıkan mesajlar