Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

San Antonio Spurs-Cleveland Cavaliers 2007 Final serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya sanki 6 yaşında çoçuklarızda ben onu seviyom ben bunu seviyom falan diycez, Parker'da Ginobili'yi de Spurs'u de sevmem bence hakketiğini düşündüm çok daha kritik sayılar atdı için Manu dedim. Yani MVP=en çok sayı atan oyuncu ise Parker tamamda, MVP=en değerli oyuncu ise bence Ginobili,takım sıkıştığında hücüm yapamasken tek başına sayı üretti ,savunmada çok başarılıydı asist , ribaund vs.
O şu maçta şunu yaptı olayına bakarsak son iki maçın birinde Parker'da bi oyunkurucudan beklenmiycek kadar az asist yaptı yani.
Mesaj tarihi:
Ya benim Parker'i sevmememin tek sebebi zaten odur,yani bir oyun kurucu gibi oynamıyor,oyun kurucu nitelikleri çok az.Bir çıkar 15 asist yapar,bir bakarsın 3-4 maç asist bile yapamamış.Bir maç çıkar 20 sayı atar diğer maç 4'de 5'de kalır.İstikrarlı bir hücüm oyuncusu olmasına rağmen,oyun kurucu olarak uygun değil görüşündeyim.
Mesaj tarihi:
Mvp yi çok büyütüyorsunuz ya 5 kişi arasından birisi seçiliyor işte.Şampiyon takımdan yani.İstatistikleri en iyi olan en çok sayı atan vs adam da Tony Parker da tabiatıyla ona gitti.Tony Parker'ın da eksikleri vardı tabi seride.
  • Yeni Oluştur...