Gulay Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Selam, Cok uzun sure everquest oynadim, sıkıldım ve biraktim, SWG gectim, ama benim hanim da accountumu cebren ve hile ile ele gecirdi, ben de onu seyretmekten bıktım, sonucda beta dan beri baya degismis olan AOL oynamaya karar verdim. Bir kac sorum olacak, yardimci olabilecek olursa sevinirim 1- Turkler hangi serverda cogunlukta, 2- Turk guildleri varmi, varsa hangi fraksiyonda. 3- Herhangi bir tavsiye var mi oyuna yeni baslayan ve hic fikri olmayan birine (cok kisa tabi). herhese bol eglenceli gunler Tarkan
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 rubika 1, atlantean[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Genelde hepimiz RB1deyiz. Türk guildi ne yazıkki yok şu an. Başlarda vardı ama sayımız az olduğundan ve şu an sayı çok önemli oldugundan hepimiz değişik guildlere dağıldık. Yeni char için ana sayfamızı okuyarak biraz bilgi alabilirsin ama tabi güncellenmesi lazım. Oyunda "/tell asli" ile sorularını sorarsan yardımcı olmaya çalışırım. Pazar akşamaına kadar yokum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar