karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 5+1 ses sistemi aldım, taktım, çalışıyor HL2 ile test ettim. Fakat gel gör ki wow'da arkadaki hoparlörlerden ses gelmiyor. Ses ayarlarında da durumla ilgili herhangi bir opsiyon bulamıyorum. Nedir bu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 calisio sb live 5.1 kart 4+sw sistem war ses düzeneği calisiyor yönlere göre ses vs. bi daa kontrol et ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bendede calısıyor sb live 5+1 üstüne creative 5+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hmm [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 11:24 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 5.1 biisymi 7.1 de calisiyor sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben bikere şahit oldum adam 3 tane 21"monitör koymuş yanyana SW nin girişinde ekranı sağa veya sola çevirmeden her yeri görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 canavar gibi çalışıyor hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 O zaman yeni soru, bende neden çalışmıyor? Ki hl2de sorunsuz çalışıyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ses seçeneklerindne windows tan hoparlörü 5+1? yapmayı denedin mi veya yaptın mı. Birde Wow optionstan sound channels bazen pürüz çıkarabiliyor. bendede 5+1 ve audigy 2zs var sound channels en sonda ses vermiyor. En son bir altına ses veriyor. Half life gibi oyunda ses seçeneği olan oyun sesi kendi kullanır bazı oyunlar sisteme bakar hoparlör neyse ona göre takılır. Bildiğim bu tabi :D ynalış değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Eğer realtek ses kartına sahipsen anakartta(onboard) Başlatta saatin yanındaki opsiyonlarından 5+1 surroundu ve DTS Interactive'i açman gerekli... Bide arkadaşın deidği üzere Wİndows opsiyonlarından hoparlör(?) seçeneklerini 5+1 Surround a getirmelisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sound channels 0 da olucak altindaki bilmemne sound acik olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Vista'dan kaynaklanıyormuş. XP yükledim mis gibi 5+1 var. Herkese teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 eax i de iptal etmen gerek, yoksa oyundaki bazı sesleri duyamıyosun. onun dışında çok güzel çalışıyo, arkandan bişey homurdanarak gelirken arkadaki hoparlörlerden ses geliyo süper oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Bu sefer de toggie nin dediği gibi bazı sesleri duyamıyorum, daha doğrusu çok az duyuyorum. Karakterden gelen "Not enough mana" falan gibi sesleri gayet yüksek duyarken karakter seslerini gerçekten zor duyacak kadar az duyuyorum. Eax'i kapamayı bulamadım. Nedir acaba derdim? Ses kartı realtek high definition 7+1 ses sistemi creative m5300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ses kartın creative olmadıgı için bilemiyorum nereden kapanacagını ama başlat menüsünden bak realtek bölümüne, bulursun mutlaka. webde araştırdım biraz da bişey bulamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar