jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ingilizmis bu hatunumuz ilk defa bugun dinledim sanirsam baya begendim sozleri komik sarkilara sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Değişik maceralar peşindeyim bende son iki aydır bu baayanında şarkılarını dinliyiverdim, kadın vokaller hep keyif verir zaten bana=) naive smile littlest things sunday morning. güzeldir walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 friday night sarkisida baya hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tek kelimeyle "hastasıyım" sözlükte ingilizlerin nil i diyolar bu hatuna. sesinin masumiyeti, müziğin kolay dinlenilebilirliği, parçalarının bir çoğunun birbiriyle gayet alakasız olmasının yanında, hayatımda gördüğüm en tatlı yüzlerden birine sahip olan hatundur. yanımda olmalıdır, olmadı türkiyeye konsere gelip, bize unutamayacağımız anlar yaşatmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hastasıyım ya haha deli gibi dinliyorum neler oluyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sarkılar guzel de cesitlilik olmadıgından baydı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tam tersini savunabilirim ya. oh my god coverı ı littlest things alfie alakalı mı bunlar şimdi allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 3 şarkısını biliyorum (yukarıda sayılanlar) hiçte aynı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aynı cheesy melodiler uzerine aynı sıkıcı vurgusuz vokaller seklinde zuhur etti muzik kulaklarımdan beynime. edit: "Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir." Kişiler, üye anlaşmasında var olan şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaşmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiş olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiş olduğu iş bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletişim sayfamızdan bize erişebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 17:30 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 vasat bi ses sansayonel bi kişilik.. albüm çok sıradan.. bi iki şarkı vasatın üstü kalanı sadece vasat olabilir. en iyimser bakış açısı ile kısa süreli bir dinlemelik olabilir. ayrıca kız çok arızadır, bi sürü olaya karışmıştır. en son polisle mi ne bi olayı olduydu.. ingiliz basınında yer almıştı kız ama benim hafızam bu gibi magazinsel olayları tutma konusunda çok başarısızdır.. anında silivermiş.. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ha 10 yaşında uyuşturucu kullanıp seks yaptı diye sansasyonel kişilik oldu yani magazin kişilik olabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hiç araştırmadım kimdir nedir diye sadece işte 3 parçası var.ben de kişisel görüşümü söyledim zaten delirium bu kadar alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yok alınmadım, offensive gorunduyse pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dengesiz bi tip her gün gazetede haberini yapıyorlar burda bazen iyi görünüyor bazen dagıtıyor fena halde iyimser cici kız portresi cizip ardından orta yerde ot içip dagıtıyor tipik ingiliz kızı işte yani ondan her gün 50 tane görüyorum sagda solda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ablam, alfie arkısını benim için bestelemiştir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar