Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Arkadaşlar bu telefonun soketinde sarı yeşil kırmızı ve siyah olmak üzere renkler var ben bunların hangileriyle muhattap olucam acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ne hakkında muhatap olacağına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 soket kablolarında bi sakatlık var cevir sesi gitti baglayabilmek icin hangi renkler lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yok mu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 farketmez 2 sini tak birini bos birak calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 düzgün bir şekilde yatırdığında ortadaki 2si. olması gerek.Kablonun diğer ucundan kontrol edebilirsin.Zaten onlardan 2si aktif.Olması gerekenleri birbirine değdirirsen cızırtı oluşur.Olmadı evince multimetre falan varsa ölçebilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 deneme yanılma yap.. 6 ihtimalden biri tutacak elbet ^^ korkma bişe olmaz, zamanında ben de uğraşıyordum ^^ [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 10:11 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yeşil ve kırmızı kablolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar