Vodan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 :) Ya benim arkadaşım oturuyo orada 2dk dur hemen beyaz şahin gelip ne ayaksın diyor. Park ediyosun, oraya park etme buraya park yapma yürü hadi uza fln diyolar :) Bizim arkadaşlar bikere taksiciye demiş abi sakın durma şurası mit taksicide durmuş hani burasımı fln demiş çok fena tırsmışlar :p
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bende yildizda HALA ogrenciyim. Kampusum normalde davutpasada. Gecen donem Emre Kongar dan sosyal secimlik ders aldim. Sosyal secimlikler cars ve ctesi olacak sekilde ayarlanmistir ve genellikle cogu cars ya yuklenir. Bu sebepten cars gunu birakin yildizin orada park yeri bulmayi ortakoye inen arkadaki yokusta bile yer zor bulursun. Her neyse ben oranin mit oldugunu bilmiyordum ve arabayla indim asagi yer bulamayinca sonradan bosaldigini gordugum mit in oradaki kapisinin yanina park etmeye calismaya baslamamin uzerinden 10 sn gectiki son surat basarak biri geldi ve yanimda durdu. Basip geldigi yerde 7 metre otesi yani o kadar neden gaza geldi anlamadim. Neyse buraya park edemezsin dedi bende tamam dedim cektim gittim ama tipleri gorseniz mit te calisan buysa bizim mit yalan dersiniz. Zaten bu son iran linin kacirilma olayinda mit iranli dan 20 30dk uzaklikta amerikalilar 10 saat yol gelip herifi kacirdilar. Ondan bizim mitten bi cacik olmaz olsa olsa arabani cektirirler..
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bugün sabah buluştuk adamla sabah gene 9da.yeni olmuş gibi.gerginlik fln yaşanmadı da onla uğraşmadık bile.ardık polis çağırdık.30 dakka sonra fln geldi.işte sorular sordu baktı fln dedi şaibe var bu işin içinde :D. anlattık fln yok öyle bişey dedik adam dinlemedi bilmiyorum ben normal polis çağırıyorum karakolda halledersiniz işinizi dedi.iyi çağır dedik giderkende yanındakine arkadaş bunlar dedi.ne alakaysa.biri iş kamyoneti biri kişisel araç.sonra bi 20 dakkada diğer polisleri bekledik.allahtan onlar insaflı çıktıda.baktılar baktılar bunda ne şaibe olcak ya fln dediler.çağıralım o polisleri gelsinler tutanak tutsunlar gitsinler dedi aradı buldu fln adamları.bi türlü ikna edemedi onları.bu arada nasıl küfür ediyo adam yavşaklar o.çler fln filan.biz bakıoz.size demiyorum ha yanlış anlamayın diyo meslektaşlarıma diyorum dedi.bizde gene 3kişiyiz dedik zaten sınavımız var şaibe olsa bu saatte yapmayız dedik.polisler düşündü fln en kısa nası hallederiz diye.biyol bulamadılar karakola geliceksiniz dedi orda hallolur dedi.ama bize sizin gelmenize gerek yok sınavınıza geç kalmayın fln dedi gönderdi bizi diğer adamla gittiler suçlu o diye.adamın ehliyetinide verdik.biz ayrıldık.saat 10u 10 fln geçiyor bu arada. sınavda 1de:D. sınavın başlamasına 5 dakka kala karakoldan aradılar ikna ettik trafik polislerini gelip acele bilgilerini almamız imza atman fln lazım dedi.gelemem sınava giricem şimdi dedim.3de en erken orda olabilirim dedim.çarpan adamın bilgilerini alıp onu göndermişler.ben 3 gibi gittim karakola.bide karakol çarşının içinde 10 dakka park yeri aradım çarşıyada girilmiyor arabayla.buldum fln.gittim karakola sahile gidin sabahki memurları bulun dedi.gittik zarzor onlarıda bulduk fln.tutturduk tutanağı yarın gidicem işte rapor fln alıcam yaptırcam bakalım inş aksilik çıkmaz daha :D.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Meuheuh Türk polisi yakalar yani. Paticiğe takılıyodur belki polisler O Mit'in orada ben araba bıraktım bi sefer tepede bordo bereli bi tip vardı elinde 2metre silah. Nereye geldin dedi arkadaşıma dedim şu apartmanda oturuyor. Oraya park yasak çek arabanı dedi. Yanımda kız ark'ım vardı bende biraz daha kibar ol dedim arabaya doğru hamle yaptım o arada telsizle bişeyler söyledi fln ama uzadım çoktan :p
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 vodan az daha kiz arkadasin senin g3 ile askina sahit olacakmis iyi kurtulmussun :)
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sorma kevgire çevirecekti utanmasa :p
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Selam, Yıldız'daki MIT muhteşem tiplerle dolu zaten. Ben aracı o yukuşun aşağısına park etmiştim. Ders çıkışı aracı almaya gidiyorum, biri yanaştı 'pardon MIT burası mı?' dedi. Aval aval baktığımı görünce 'iskelenin orada sordum, kime sorsan gösterir dediler' diyince 'evet, burasıdır' dedim ve ilerledim. Adam da içeri girmek için hamle yapıp kapıya yöneldi. Ben yokuşu inme başladım, 2 tip geldi yanıma. Yok o adamaı tanıyor musun, tanımıyorsan neden "gizli" bilgileri söylüyorsun, sen nereden biliyorsun buranın MIT olduğunu.... Adama 'git len işine' de diyemediğin için aptal bir şekilde mantıklı açıklama yapmaya kasıyorsun :P Tüm Beşiktaş biliyor, adam acısını benden çıkarmaya çalışıyor. Redogski; Abi onca koşuşturmana yazık diyorum yaa. Bence raporu boşver bir dahakine, gelsin kasko yapsın. Sınav nasıl geçti :) Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Iste bizim mit budur Tum istanbul mit in yerini bilir. Hayir diger orneklere bakarsaniz CIA ( binasi filmlerde bile gecer) keza interpol ayni sekilde. Mesele bizim mit e gelince neden ''gizli'' bilgiyi verdin oluo olay. Para umut ediyorum iceri girmek icin parolayi soylememissindir adama :) parola safak :D
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Selam, İçeri girmek kolay; kapıya doğru pis pis bakılır ve eldeki şüpheli paketle sağ-sol kolaçan edilerek kapıya yanaşılır ve eğilerek bırakılmaya çalışılır. Aniden kapı açılır ve şekilsin abiler seni tutup içeri çeker. Şimdi içerdesin... Çıkması nasıl olacak veya ne "şekil" olacak onu bilemiyor insan :))) Saygılar.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Hayatta boyle anlasmaya fln yanasmam ben tavsiyemde o yondedir. Arabayi yeni almistim 5. gun Ankara Atakulede bir arabaya surttum.. Ilerde durdum indim benim arabada hicbirsey yok neyse herif gidicekti zaten benim durdugumu gorunce oda durdu. Arabanin onune bir gittim benim dokundugum yer 30 cm iceri girmis ama benim yapmadigim cok belli birisiyle carpismis yani.. Ben gecmis olsun dedim polisi ariyordum adam kapattirdi yav simdi polis gelicek zaten 99 milyon cezasi var buda tutsa tutsa max. 100 tutar dedi sen ver telefonunu dedi bende gayet saf bir sekilde verdim.. 2 gun sonra aradi senin carptigin camurluk su olacak bu olacak 400 milyon diyorlar oda ben servisin eski musterisiyim diye oyle oluyor dedi.. Isterse 100 milyon yollayacagimi ama 101 milyon bile vermeyecegimi soyledim.. Pislik herif ben orda zaten yapmadigim bir masraf oduyorum adamdaki piskinlige bak 2-3 kere daha aradi yok nasil odemezsin ayip degilmi fln diye bende 100 milyon odeyecegimi soyledim sonrada aramadi birdaha.. Bu arada o carpik yeri yapmadigimi biliyorum cunku benim arabaya adamin boyasi bile gecmemis + carpik yerde kirmizi iz vardi adamin araba beyaz benimki siyah..
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bende ilk defa aynamı vurdum arabayı sürttüm geçen gün aptal kadının ve eşşek kadar kocaman minibusu sokagın tam girişine park eden adamın yuzunden.aynada falan sorun yok ta boyası gitti arka tarafın biraz sağa dogru giricem.minibus öyle bi park etmişki geniş almak zorundayım.e ben geniş alırken birde ters yönden girmiş manyak gibi gelen kadın üzerime dogru gelince mecbur park halindeki minibuse dogru kaçtım. kadını öldüresim geldi ama yapcak bişi yok [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:28 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar