ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Her albümü çok satanlar listesinin başlarında yer alan Ankaralı Namık (Namık Uğurlu), Ankara'dan bağımsız olarak milletvekili adayı oldu. TBMM'ye gireceğinden emin olduğunu söyleyen Namık Uğurlu, albüm satışlarının, seçilmesinin garantisi olduğunu ileri sürdü. "Arabada 5 Evde 15'' adlı albümü ile büyük sükse yapan Ankaralı Namık'ın en önemli propagandası kendisini ve vaat edeceği icraatlarını anlatacağı şarkılar olacak. Seçimlere kadar 30 konser vermeyi planlayan Namık Uğurlu, şimdiden propaganda şarkılarının sözlerini yazmaya başladı. Bir önceki seçimlerde de milletvekili adayı olmak isteyen, ne var ki yaş sınırına takılan Ankaralı Namık, neden bağımsız milletvekili olmak istediği sorusunu şöyle yanıtladı: "Sanatçının partisi olmaz. Seçimlere bağımsız olarak katılırsam kazanma olasılığım daha fazla. Meclis'e girersem eğitim sorunlarının çözümü için elimden geleni yapacağım." Ankaralı Namık olarak tanınan Namık Uğurlu, İnönü Üniversitesi'nden makine mühendisi olarak mezun oldu. Mühendislik yapmayan Uğurlu, amatör albümlerini Ankara'da el arabasında sattı. Son 2 yılda yaptığı 3 albümü 700 bin satan Uğurlu Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyor. http://www.sabah.com.tr/2007/05/12/haber,E421323F25BA41D3B89DF48EC955E1E0.html http://www.youtube.com/watch?v=PSe8yAeGKIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Türkiye ne hale geldi be abicim. Rep vermekten başka yapabileceğimiz bir olay kalmadı. Bir de senin terazine abanalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bende onu diyorum. Bir tane Milletvekili adaylık topici sabitlensin hergun yenisi acilmasin Bunu diyen, bunu da dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 O dediğinden burada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben demedim , onu diyen onu da dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @Daver Hakkaten cok pis oldum. Allah benim belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Kısmet bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ayar verenlere ilkinde uyarı, ikinci de ban denmişti. Çok pis ayar verilmiş burda. Sayın modlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar