Oyuncu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 1 yıllık aradan sonra tekrar başlayacağım.En son açılan pvp değil de normal bir server ismi verebilirseniz sevinirim.Türk guildi olan serverler tercih sebebimdir. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yeni açılan server yok uzun zamandır. Eskisi gibi (BL mesela) Türklerin çoğunlukta olduğu bir serverda yok sanırım. Zaten Türk guildleri de azaldı, iyi olanlar ayakta kaldı ve ilerledi, yeni başlayanlara tahammül edeceklerini sanmam. Yerinde olsam oyuna girdiğimde, server listesini açar ve istediğim sıraya koyardım (Normal - PvP, Full - Recommended) gibi ve seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yeni açılan server yok uzun zamandır. Eskisi gibi (BL mesela) Türklerin çoğunlukta olduğu bir serverda yok sanırım. Zaten Türk guildleri de azaldı, iyi olanlar ayakta kaldı ve ilerledi, yeni başlayanlara tahammül edeceklerini sanmam. Yerinde olsam oyuna girdiğimde, server listesini açar ve istediğim sıraya koyardım (Normal - PvP, Full - Recommended) gibi ve seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 biz auchindoun da basladık patiden birkaç kişiyle birlikte su an 20+ lvl dayız gel istersen serverda 1400 max insan oluyo lag da max 250ms ayrıca server PvP-Recommended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Lightbringer. Eski ama ideal bir server başlamak için. Türk de var bir sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar