Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Pianist / IL Pianista / Le Pianiste / Piyanist

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Film etkileyiciydi.Filmi izlerken insanın içine bir öfke dalgası yayılmasıda doğaldır zaten.Ama o sessiz kalması gereken evde piyanoya dokunuyormuş gibi hayal edip çalması gerçekten etkileyiciydi(yanlız o bizi nereye götüreceksiniz diye soran kadını vurmasıyla acayip sinirlendim ben.Neden böyle oldu bilmem.)[hline]I don't know how it is but she has the power
She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah)
She tells me that I'm in control but I know it's just a lie
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğiniz gibi film Polonya filmi ve herifler Almanları piskopat göstermeye çalışmaları doğaldır.Bu arada film yüzünden BJK maçını izleyemedim ama güzeldi.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Silphatos | Europa @ OSI
Sosyal ağlarda paylaş

filmin ilk yarısında beni sinemada derinden etkilemiş sahneler mevcut.

çocuğun duvarın altında ezilerek ölmesi
felçli tekerlekli sandalyeye mahkum adamın ayağa kalkmadı diye alman subaylar tarafından pencereden aşağıya atılması (bunu bikaç gün unutamamıştım filmi izledikten sora)
bi de adamın tekinin kadının yemeğini çalmaya çalışması var .. yere düşüyo yemek adam yerden yiyo
gerçekten vahşetin acı görüntüsü

neyse polanski sübyancılıktan yargılana dursun önünde saygı duruşu yapılacak bi film çıkarmış ortaya
adrien'ın performansı zaten tartışılmaz oscar'ı da götürdü
filmin başındaki halinden sonundaki mağara adamı şekline bürünmesini hayretle izliyoruz

savaşı kişisel bakımdan irdeleyen bi filme göre gerçekten çok başarılıydı[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyiydi cidden. Müzikler de mükemmel uymuş yani. Chopin babanın mükemmel parçalarına bol bol yer vermişler.
Tankın ateş ettiği sahne de ses kullanıma gayet güzeldi.
TRT1 güzel filmler veriyor şu aralar helal olsun adamlara...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdıgım sahnesı

''Kalk!''
-Kalkamaz efendım o...
''O halde atın''

Ve adam asagıya atılır....[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kusura bakmayın ama artık aynı tip filmleri görmekten sıkıldım. Yahu ne kadar güçlüymüş şu yahudi lobisi Amerika'da? Herifler istediklerini yaptırıyolar dünyaya resmen. Üzgünüm ama beni bu tarz filmlerde en son üzen Sophie'nin Seçimi olmuştu. O film gerçekten acıklıydı, ama sonradan düşününce insan farklı sonuçlar ortaya çıkarıyor.. Bana kalırsa Oscarlık bir film değildi.. Ha tabii bence Chicago da bunu hak etmiyordu ya,o ayrı konu :)
Gangs of New York niye arada kaynadı onu anlamadım ben bu seneki Oscarlarda? Çok da güzel bir yapımdı halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...