VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Film etkileyiciydi.Filmi izlerken insanın içine bir öfke dalgası yayılmasıda doğaldır zaten.Ama o sessiz kalması gereken evde piyanoya dokunuyormuş gibi hayal edip çalması gerçekten etkileyiciydi(yanlız o bizi nereye götüreceksiniz diye soran kadını vurmasıyla acayip sinirlendim ben.Neden böyle oldu bilmem.)[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hakkaten ya ben hic beklemiodum ole bi hareket.kadın bizi nereye goturceksiniz dedi herif çattt koydu alnının ortasına[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Bildiğiniz gibi film Polonya filmi ve herifler Almanları piskopat göstermeye çalışmaları doğaldır.Bu arada film yüzünden BJK maçını izleyemedim ama güzeldi.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 filmin ilk yarısında beni sinemada derinden etkilemiş sahneler mevcut. çocuğun duvarın altında ezilerek ölmesi felçli tekerlekli sandalyeye mahkum adamın ayağa kalkmadı diye alman subaylar tarafından pencereden aşağıya atılması (bunu bikaç gün unutamamıştım filmi izledikten sora) bi de adamın tekinin kadının yemeğini çalmaya çalışması var .. yere düşüyo yemek adam yerden yiyo gerçekten vahşetin acı görüntüsü neyse polanski sübyancılıktan yargılana dursun önünde saygı duruşu yapılacak bi film çıkarmış ortaya adrien'ın performansı zaten tartışılmaz oscar'ı da götürdü filmin başındaki halinden sonundaki mağara adamı şekline bürünmesini hayretle izliyoruz savaşı kişisel bakımdan irdeleyen bi filme göre gerçekten çok başarılıydı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Çok iyiydi cidden. Müzikler de mükemmel uymuş yani. Chopin babanın mükemmel parçalarına bol bol yer vermişler. Tankın ateş ettiği sahne de ses kullanıma gayet güzeldi. TRT1 güzel filmler veriyor şu aralar helal olsun adamlara...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çok guzel bı fılm (belkı en ıyı nazı fılmı olmasada.. olabılırde) cok cok guzel... ama bızım evde tam sonunda elektrıkler gıdınce bayaa dumur oldum.. neyse[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Gelecek hafta TRT'de driver,sonra da er ryan var nefis nefis ..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 En sevdıgım sahnesı ''Kalk!'' -Kalkamaz efendım o... ''O halde atın'' Ve adam asagıya atılır....[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ya kusura bakmayın ama artık aynı tip filmleri görmekten sıkıldım. Yahu ne kadar güçlüymüş şu yahudi lobisi Amerika'da? Herifler istediklerini yaptırıyolar dünyaya resmen. Üzgünüm ama beni bu tarz filmlerde en son üzen Sophie'nin Seçimi olmuştu. O film gerçekten acıklıydı, ama sonradan düşününce insan farklı sonuçlar ortaya çıkarıyor.. Bana kalırsa Oscarlık bir film değildi.. Ha tabii bence Chicago da bunu hak etmiyordu ya,o ayrı konu :) Gangs of New York niye arada kaynadı onu anlamadım ben bu seneki Oscarlarda? Çok da güzel bir yapımdı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar