Lucky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Adını açıklamayan bir iş adamı gençlerbirliğini almak üzereymiş sanırım.. erzurum oftaş olucakmış.. eğer bu haber gerçekse çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 valla hiçbişi anlamadım, gençlerbirliğini alan adını erzurum oftaş mı koyacakmış? yoksa erzurum oftaş olucak ayrıca gençlerbirliğini de bi adam mı alıcakmış? yoksa erzurum oftaş diye bi takım var onu gençlerbirliği mi yapacakmış? al sana paradoks ha bi de kaynak pls bab kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kaynak olarak fanatikte yazdı kardeşim bu haber.... ayrıca erzurumda herkesin dilinde.. birinci lige yeni çıkan gençlerbirliği oftaşı ilhan cavcav satıodu.. erzurumlu bi iş adamıda talip olmuş sanırım.. olay budur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hobaaaa süper olur=)memleketimin takımı gelsin bir takımımız daha olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tellos bak lan bizim erzuruma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben yine anlamadım ^^ erzurum oftaş spor mu olcak adı simdi bu iş adamı bu takımı alırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben yine anlamadım ^^ erzurum oftaş spor mu olcak adı simdi bu iş adamı bu takımı alırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Haber doğru arkadaşlar. Bir Erzurumlu olarak gurur duydum şahsen. İsmini açıklamak istemeyen yabancı bir işadamı kara para aklıyor belli ki =P Şaka bir yana 2011 yaklaştığı için sportif yatırımlar arttı. Futbol'da bunlardan bir tanesi. Gerçi Basketbol'da 2. ligden düştük Atletizme ödenek vermediler ama orası da ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yıllardır erzurumspor'u özlemiştik,ligte olmasını görmekte güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 erzurumspor ligde olunca kış aylarında hiç maç yapamıyor yapsada hep 3 puan alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 erzurum baika türlü çıkamaz 1. lige zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Abi Erzurumspor dan bi cacık olmaz ben diim saa, gül gibi sporcuları harcarlar walla, insaytda mis gibi atlet biraz daha onem verilse Ato Boldon gibi bişe olmuştu şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 valla ösledik süper ligi olsa ne güzel olur :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar