Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bugün CNN Türk te Prof. Burhan Şenatalar vasıtasıyla tanımış olduğum, internette çok fazla bilgi bulamadığım bir topluluk. Ancak bütün bunlara rağmen bulduklarımın arasında ciddi anlamda ilgi çekiçi noktaları var. Bu noktalar alternatif daha doğrusu olması gereken bir muhalefet modeli sunması, gerçekçi analizlerin olması gibi şeyler. Açıkçası benim merağımı uyandırdı bu grup, bu grup hakkında bilgisi olanlar buraya yazarsa çok mutlu olurum. Hem ben, hem de pati ahalisi değişik bir düşünce topluluğu hakkında bir şeyler öğrenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 10 aralık hareketi 1 seneyi aşkın süredir ortalıkta. Hatta bir ara SHPye katılarak birşeyler başarmayı dşündüler. Son günlerde oldukça sessizler sanırım istedikleri desteği bulamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 nedir ki 10 aralık hareketi hiç bilmiyorum benim doğumgünüm 10 aralık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 solda yeni alternatifler yaratmak ve solu güçlendirmek amacıyla kurulmuştu, ama istedikleri kamuoyu desteğini bir türlü elde edemediler. Şu an seçimleri yorumluyorlar CHP'nin durumunu tartışıyorlar, Ertuğrul Günay'ın yaptığını eleştiriyorlar vs. web siteleri yok olsaben de daha bilgili oalcağım bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 solcu degil libostur kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Olur mu yahu Disk öncülüğünde kuruldu bu hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dün gece tekrarını izlediğim neden programında da cevap hakkı doğması dolayısıyla bağlandı yayına burhan şenatalar. orada da içinde bulunduğu oluşum olan 10 aralık hareketine liberal denilmesi üzerine, hayır biz sosyalist sol görüşlü bir hareketiz dedi. hareketin web adresi vardır ve budur... oluşumla ilgili şahsi görüşüme gelince ise. adamların istekleri mâkûl ve mantıklı mı? evet. peki bu istekleri hangi "sol" partilerin gerçekleştirmelerini istiyorlar? dsp shp chp ve ödp. hadi ödp nin çizgisi kötünün iyisi olarak sosyalist soldur dedik revizyonist olduğunu görmeden. ya diğer partiler??? bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının garantisi olduğundan sol demeye binbir şahit istiyor. yani istekler doğru, fakat kanalize olduğu yön yanlış şahsi kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hmm konuyu bilmiyorum ama açıklama gereği duydum. Benim bildiğim Liberallere liboş denmez dre :=) o nedenle alınmana gerek yok. Aslen ben Solcuyum , Sosyalistim diyip söylediği , savunduğu düşünceler yaptığı hareketler liberal olanlara liboş denir :P en azından benim çevremde böyle kullanılıyor. PS:Bu konuda kullanıma katılıyor değilim.10 aralık hareketini yargılayacak yada eleştiricek kadar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 [spo] said: fastreloader üye [şikayet et] § 06 Haziran 2007, Çarşamba - 00:56 [ özel msj ] nedir ki 10 aralık hareketi hiç bilmiyorum benim doğumgünüm 10 aralık amaanaaaa aynı gün doğmuşuz...[/spo]iyi bi olaya benziyo ama inş yok olup gitmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 libos iki kesim insan icin kullanilir birini soylenmis yukarda bide sosyal adalet ben solcuyum halklarin kardesligi modunda senelerce takilip ondan sonra birgun cikarlari degisicne hoop liberalim diye meydana dokulen adama denir seninle ve normal liberallerle alakasi yok bunlarin her dusuncede ortami sulandirmak icin cikan adamlar vardir soyledikelri dusunceler ile yaaptikalri aciklamalar birebir celisiyor bu solcu insanlarin gosterdikleri aday "AB ye yaranalim yoksa ABD nin eline dusucez" seklinde bir aciklama yaparsa ben bunun solculugundan hatta politika bilgisinden suphe duyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar