Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manesde kimse var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Manes kimse var mı pati tayfasından? KO oynayan kaldıysa tabii heryerde kosp bilimum macro kendime göre spot bulamadım vallahi eskiden basar parayı alırdık ne güzel her neyse kimse var mı patiden ?
Mesaj tarihi:
ilk acıldıgı zaman manesteydim simdi charı sattım öss yüzünden artık ko oynamıyorum sıfırdan kasıcaksan manes olympiadan edanadan daha saglam bi server oturmus clanlar war yaz acıldıgı icin player sayısıda fazla ama 70+ bi char alırım diyorsan baslayabilirsin
Mesaj tarihi:
ilk acıldıgında baslamıs bakira bile kesmiştik :D ama sonra bıraktım aşırı koxp kullanan vardı hatta 2. gün kral seçme listesinde lvl 57 nesta diye biri vardı bıraktım bende
Mesaj tarihi:
Normal exp kasan yok ki zaten? herkez koxp kullanıyor şu an apos deru hic bi yerde kasan yok harpyler troller full koxper dolmuş manesde kimse var mı dediğim yardımcı olabilecek var mı falan diye exp gibi vs.. spectre item konusunda bayağı yardımcı oldu ^^ sağolsun

p.s 57 olcam ^^

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:55 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
An itibari ile manesde iteme ihtiyacım var //,- yoksa ağlarım her neyse. itemlerinizi oyunu bırakırken alırsınız geri.. hıhı. yardımsever patiler şeker kediler hadi.
Mesaj tarihi:
orc başlama napcan ya itemleri istiyorum :/

oyun berbat heryer koxper dolu agalar dolmuş başlama derim vakit kaybı.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:44 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oyuna bi girebilsem :D
yüklüyom hata veriyo salak oyun.
dolancam biraz, gece de lvl düşüp stat falan 0layıp ardreama girmeye çalışırım.büük bi ihtimallen sıkılıcam, itemları o zaman veririm sana.
sıkılmassam da elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım,400m civarı nakit olcaktı.gerçi piyasayı falan bilmiyom 400m belkide direk pot parasıdır şimdilik :p
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...