Necro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Manes kimse var mı pati tayfasından? KO oynayan kaldıysa tabii heryerde kosp bilimum macro kendime göre spot bulamadım vallahi eskiden basar parayı alırdık ne güzel her neyse kimse var mı patiden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ilk acıldıgı zaman manesteydim simdi charı sattım öss yüzünden artık ko oynamıyorum sıfırdan kasıcaksan manes olympiadan edanadan daha saglam bi server oturmus clanlar war yaz acıldıgı icin player sayısıda fazla ama 70+ bi char alırım diyorsan baslayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ben varım öyle arada girip az exp az pk yapıyorum stress atmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ilk acıldıgında baslamıs bakira bile kesmiştik :D ama sonra bıraktım aşırı koxp kullanan vardı hatta 2. gün kral seçme listesinde lvl 57 nesta diye biri vardı bıraktım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Normal exp kasan yok ki zaten? herkez koxp kullanıyor şu an apos deru hic bi yerde kasan yok harpyler troller full koxper dolmuş manesde kimse var mı dediğim yardımcı olabilecek var mı falan diye exp gibi vs.. spectre item konusunda bayağı yardımcı oldu ^^ sağolsun p.s 57 olcam ^^ [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 17:55 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 keske 1 ay önce falan yazsaydın siteye o zaman tam itemin bol oldugu zamandı neyse isini yine görebildiyse ne mutlu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Gördü bunlarla idare edebilirim bir süre :p sonrasında tekrar yardımcı olabilirsin pekala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 An itibari ile manesde iteme ihtiyacım var //,- yoksa ağlarım her neyse. itemlerinizi oyunu bırakırken alırsınız geri.. hıhı. yardımsever patiler şeker kediler hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 manesteki zamanında bırakıp, şifresini falan sildiğim 60 lvl mage'imi buldum. başlasam mı başlamasam mı çok pis kararsızım :D pff gaza geldim kuruyom oyunu :D orc musun human mı, plx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 orc başlama napcan ya itemleri istiyorum :/ oyun berbat heryer koxper dolu agalar dolmuş başlama derim vakit kaybı. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:44 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyuna bi girebilsem :D yüklüyom hata veriyo salak oyun. dolancam biraz, gece de lvl düşüp stat falan 0layıp ardreama girmeye çalışırım.büük bi ihtimallen sıkılıcam, itemları o zaman veririm sana. sıkılmassam da elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım,400m civarı nakit olcaktı.gerçi piyasayı falan bilmiyom 400m belkide direk pot parasıdır şimdilik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bende manesteyim. Irk human nick: Siluet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Buying dual shard +7 ağa. para yok yardım edin :P bir sin kolay dizilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tey tey bi aralar RoneleaH :D Hacklendi ama canım saolsun hackleyenin canıda saolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 SiLuet Nbr rıdvan ( Alidesidero ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ooo md +8 ci canımın içisi. Güzelim gel mesene ye göreşelim ösledim yaf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Manes e geri dönmek mi allah korusun kanka.Ben Arese geri döndüm.Manes Aralık da bitti benim için.Ama cursed le arasıra pk dayız yada boss kovalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ridvan msn messengerdan bahsediyordu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 zühehhe. Ege şok zeki bi adamsın canem. Sana öpiyem. Yeni emesen ini de ver bakim pm den :D anasını satim zaten 2-3 kişiyle görüşebiliyom Ares' ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Yakala anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kuzen agaliga devam eder gordum seni. KO ile butunlesmissin helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aga olmak bir sanattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 KO bolumu daha fazla acik kalmaz gibi geliyor. Eninde sonunda bitecek agaligin :)))))))))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 cok ekstirimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 oha marlon aga mı oldun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar