EarS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 2.1den beri sağ tıkla açılan menüler oyuna girdikten bir 5-10 dakika sonra açılmaz oldular. Birkaç farklı toplama addon denedim ama çözemedim olayı. Sizin bildiğiniz herhangi bir addon var mı böyle bir soruna yol açan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 walla benim talent menum acilmiyodu 10 level alip talent daitamamistim addondanmis tam hangisi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 talent spellbook vs değil benimkiler portrait üzerine sağ tıklayıp açılan menüler falan bahsettiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ben cosmos kurdugumda pet menum ve arena menum açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Atlas map addonunu sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Kim silsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hepiniz silin kullanmayı o addonnu. kılım ben o addona :D Portreye sağ tıklayınca açılmayan menüler sorunun baş sorumlusu atlas maptir. Başka bu sorunu çıkaran addonlar türedimi bilmem ama bir türlü fixleyemedikleri hatta neden olduğunu anlayamadıkları bi bug bu. Bişeyler çakışıyor ve menüler bi açılıyor bi açılmıyor random takılıyor addon. En temizi hiç kullanmamak o addonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hmm atlas hiç yoktu bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Valla atlas map değilse sendeki sorunun kaynağı allah sonumuzu hayır etsin o zaman. Bu sorunu çıkaran addonların sayısı artarsa yandıkki ne yandık. Çünkü hiçbir şekilde fixleyemiyorlar, aylardır devam ediyor sorun. Hangi addon olduğunu bulmanın tek yolu melesef hepsini tek tek disable edip denemek hangisinden kaynaklanıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bendede aynı sorun oluyodu ilk başta patchile uyumsuz olcaklarından düşündüm var olanların yenilerini çektim fln sora düzelti ara sıra yine bozuluyor bi relog yapıyorum düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar