Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fallout 2 sorunsalı :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecko dayım vault city de first citizen'in istediği görevi yerine getiriyorum hani şu power plant midir nedir onu tamir etmemizi istiyorlar neyse işte tam merkezde hanks diye bi ghoul var gidiyor vanayı açıyor bende giriyorum kodları bi güzel tamir oluyor ondan sonra olan oluyor zaten birden bütün ghoullar düşman kesilmeye başlıyor bir agresif hareketler falan fişmekan dışarı çıktığımda power plant patlıyor zaten :S first citizen'e söleyince azar yiyoruz hatta şehirden atıyor citizen bilem olamıyoruz bu bug mudur ? oyunun ilerleyen yerlerinde vault city ile ilgili bir işim olur mu :/
Mesaj tarihi:
haha bug değil o :P

First Citizen denen o kıl karının boku. Daha başka yollar ara power plant'i tamir için :P

edit: ha bide eğer tamir edersende first citizen'a gitme

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 13:52 tarihinde, sLog tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
slog, tamir ediyorum zaten ancak 4500 exp'imi de paşa paşa alıyorum ama sonra dalıyorlar işte içim el vermedi öldürmeye demek ki öldürcez bir de fallout ta böyle değildi mesela içerde kıyım yaptım dışarda herkes dalmaya başlıyor yeni oyunda değişmiş herşey :/ ( evet ilk kez oynuyorum :p) ayrıca walkthrough ları okuyorum hiç öyle birşeyden bahsetmiyor zaten anlamadığım nokta power plant patlıyor kapısına daş maş düşüyor giremiyorsun bir daha içeri sanırsın patlattık mekanı :D
Mesaj tarihi:
Hmm tamir etme yolun gidip Vault City'deki adamdan ghoulların istediği parçayı alıp(Hydro-bişeybişey), doğru olan sırayla sisteme yerleştirmekse saldırmamaları gerekiyo.

Ama ne türlü tamir etsende first citizen'a gitme genede çünkü sadece kullanıyo seni o, nah çekiyo sorunu halletim ver citizenship'i diyince.
Mesaj tarihi:
valla hatırlıyor musun o repair hedesini de ilk önce hanks'ı kandırmak lazım sanırm ordaki vanayı açmayı için neyse hank gidiyor pek bir yavaş biçimde bende o sırada bilgisayara şunalrı giriyorum
initiate A1546761
5B576005
35C76863

sonra add command demeden önce bişeylerde sorun çıktı diyor orasını anlamadım makinada
commandları doğru giriyorum repair ediyor ama dalıyorlar hatta şöyle dedim hanks amca gelsin öyle gireyim komutları bilgisayara komutları girmeden de daldılar XD
Mesaj tarihi:
neyse hallettim eheh broken hills teki maden quest'i için renesco dan item almak gerekiyormuş ben oyun başında gebertmiştim onu :/ ahaha marcus'u alamıcam sanırım.
Mesaj tarihi:
yuksek luck varsa testi gecip citizen olabiliyosunz direkman
30 sciencela fln ben geckodaki PPde normal dialog gordum bilgisayarda, içerdeki yapılara göre waypointle yolladım robotu vanaya, taktı hydro-bidibidiyi pasalar gibi, hankle fln da isim olmadı
Mesaj tarihi:
new reno daki Renesco denen herifi oyun başında radx alacam diye öldürdüm, iyi de halt yedim ne marcus'u almak için yapmam gereken questlerden birini yapabiliyorum ne de wraith ailesi için gerekli questleri yapabiliyorum ( oğlu için heriften bilgi almak lazım vesayre ama adam olmadığı için havada kalıyor) nerdeyse bi ton quest'i yapamadım sonra karakter gelişemeden kaldı öyle :S of ulan.

edit: oralarda bir yerlerde save'i olan varsa bana ulaşsın lütfen, zaten yanlış geliştirdim karakteri hoşaf gibi oldu afedersiniz.( paso save dileniyoruz ne olcak bu halimiz :/)

[ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 10:27 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
haritada bazı encounterlar böyle dağlık ve içinde mağara bulunan bir alanda çıkar bunları hallettikten sonra mağaraya girip level atlamak için bir çok yaratıkla karşılaşabilirsin en kolay level atlama yolu buydu ama iyi bir small guns yeteneği gerekiyo cephane ihtiyacını yine encounterlardan sağlarsın.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar kusura bakmayın ama bir sorum olacak. konuylada pek alakalı değil. ben gaza geldim we xp me fallout 2 yi kurdum . lakin oyunu açamıyorum. ilk önce açılır gibi oluyo sonra atıyo. masaüstüne. oyunun sağ klik ile uyumluluğunu değiştirdim gene olmadı. aklıma gelen herşeyi denedim. bunu nasıl aşabilirim fikri olan warmıkine?
Mesaj tarihi:
biri tam çözümünün sitesini falan yazsa ya başlıcam yakında ben oyuna.

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 22:12 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
haritada gezinkirken death bridge diye bir yere denk geldim böyle bir köprü başında da kapşonlu bir amca soru soruyor işte adın ne ? quest'in nedir fallout 1 den kurtulan npc nin adını falan sordu doğru bildim tabi çünkü 2. deneyişimdi. daha önce denemiştim yanlış cevap verip öldüm( gerçi sorular farklı oluyor her seferinde), bir de adama dalmayı denedim her atışta brahmin summon ediyordu ehehe ilginç şeyler var oyunda çoook ilginç.
  • Yeni Oluştur...