Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 th edition Box Getirmek

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

Evet konu topicdende anlaşılacağı üzere yeni gelecek 10th edition için bir box booster getirmek istiyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan daha önce getirmiş olan , ucuza nereden bulunacığını bile bu işin karlı olup olmadığını söyleyebilecek olan vs.

Ne zamandır vermiş olduğum için olaylardan komple uzak kalmış durumdayım azcık bilgi güncellemekden zarar gelmez :==)

PS: Aynı anda 1den fazla box almak ucuza geliyorsa yada başka almayı düşünüp ortak almak isteyen olursa herhangi bir aksiyon için konuşabiliriz :=)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaşlar getirtiyorlardı, eskiden baya ucuzdu fakat en son booster boxların tüketicilere satılmayacağı gibi bir haber okumuştum. Çünkü yarı yarıya fiyatlar neredeyse.

Bir de bir ara burda da yazıyordu kendisi, akinnika nickli bir arkadaşın getirttiği booster boxlarla fatpacki gümrükte falçatayla kesip açmışlar, kartlar harap olmuştu. Firma gerçi yenisini yolladı ama problem oluyor işte.

Yine de çok karlı booster box getirtmek benim tavsiye edebileceğim www.blackborder.com var gayet iyilerdi son takip ettiğimde. Çoğu insan da www.alphabetagames.com u kullanıyor. (isim konusunda pek emin değilim ama büyük ihtimal öyleydi unuttum.)
Sosyal ağlarda paylaş

e-bayden baktım baya ucuza geliyor ,
hatta 10th edition pre-order var ama sade US için
o bakımdan bize gönderebilecek gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğimiz bir site gerekli...

Kartların gümrükde falçatalamaları çok büyük şansızlık olmuş umarım başıma gelmez..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
selam arkadaşlar,

dışarıdan getirtmek ucuza geliyor gibi görünebilir ama ABD şirketlerinin ABD fiyatlarıyla ABD dışına box (sealed ürün) satmaları yasak.

Avrupa distribütörleri veya onların sitelerinden alabilirsiniz, ancak kişisel ihtiyaç fazlasını alırsanız gümrükle başınız belaya girer. Ürünü "Gift" olarak adınıza göndertmeniz durumunda da gümrükçülerden bir ton laf işitirsiniz, bir arkadaşımın bu konuda acı tecrübeleri var. Gümrük değeri kargo dahil 100 Euro'yu geçmemeli bildiğim kadarıyla. Yoksa gümrük beyannamesi verip ithalat yapmak zorunda kalırsınız, booster box'a verdiğiniz para kadar değerli devletimize, KDV, ÖTV, Damga vergisi, Gümrük vergisi, sorma-ver vergisi şeklinde verir durursunz.

Bu yüzden boşverin, internetten sipariş işini, resmi Türkiye distribütöründen veya toptan satış yapan bayilerden nakit para karşılığı alın, nakit indirimi de yaparlar.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:59 tarihinde, akinnika tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...