aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Şu anda Karadeniz TV'de konuşuyo, ilginç şeyler söylüyo (bence gayet yerinde konuşuyo). ABni, ABD'nin falan AKPyi tekrar başa getirmöek istediğini, özelleştirme çerçevesinde borçların silinmesi karşılında bi tane patrilhaneye İstanbul'dan toprak satılacağını iddia ediyo. İlginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 İdam cezasıyla beraber hıyanet-i vataniye kanunu geri getiricemdedi ki bence kesinlikle idam geri gelmeli, kanundan kimse korkmaz oldu.. -bi yorum yapında reklam yapıyomuş gibi kalmiyim burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Kişisel görüşüm bu adamın göz ardı edilmemesi yönünde. Dini bütün parti isteyen vatandaşlar için de bire bir. Müslümanız, din kardeşiyiz ayağına tayyeplik yapacak biri olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Zırva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Patrikhaneye toprak satılınca devlet mi oluyor? lol o zaman benim de izmirde devletim var. Nileppezdel Bağımsız Cumhurşyeti. Allah allaaah, saçmalamış adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bkz. israil her zaman yapmak istemişimdir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Belki oluyodur, elçilik falan misali, normaladama satılmıyo, bilmiyorum. Fakat söylediği bişey var ki tartışmasız doğru. Satılık basın, bir kaç partiyi devamlı gösterek, halkı yönlendiriyor, ve diğer partiler özellikle saklanıyor. 20 küsür parti var, adı duyulan 4 ya da 5 tane. Dış mihrakların oyunundan başka bişey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 nasıl konsoloslukların toprakları o ülkenin toprağı sayılıyorsa, patrikhaneye satılacak bir alan özerklik kazanabilir. yani çok alakalı değil belki ama biyerden bağlanabilir heralde. olmicak iş değil. aslında mantıklı bi adam bu yaşar nuri, bir keresinde okan bayülgene çıktı. Mantıklı konuştu güzel konuştu, dinine bağlı bir adam olduğunu biliyoruz ama modern bir adam en azından. Ama katıldığı programda herşeye muhalefet yapmasıyla komik olmuştu. işte trafik var diyo birisi, işte sosyal devlet burda devreye girmeli falan diye başlıyordu. Ama yalan mı sölüyordu? hayır. en azından baykal gibi değildi. karşılığında çözüm de üretmeye çalışıyordu. malesef popüler bir imajı yok, insanlar sadece kitaplarını alıyor, söyleşilerini dinliyor. siyasette ekmek çıkartmazlar ona muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Her ne kadar Yaşar Nuriye saygı duysam ve bazı görüşlerini desteklesem de o da dindar kimliğini kullanıyor politikada. Bu da benim gözümde sıfıra indirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kimliği kullanmakta ben bir sakınca görmüyorum. Sol neyse dinine bağlı olmak da benim için birbirinden farksız. ikisi de hitap ediyor. önemli olan bununla insanları sömürmemek. Yoksa herkesin kimliği belli ona göre tanıtım yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Şöyle birşey var ki bazı cahil insanlar devlet için iyi olanı değil dini bütün olanı tercih edebilirler. Siayasi görüşten yoksun, bunda Allah korkusu var diye oy verebilirler. Sonra o Allah korkusu olan adamlar çalar, çocuklarını zengin eder falan. Ha uzamasın zaten halim yok da bence kullanıyor yani. Yoksa çok doğru ve iyi şeyler söyleyen bir adam. Sömürüye başlaması yakındır kanımca. Böyle dikkat çekemeyince yapar. Ayrıca şurada söyledikleri bildiğin saçmalık. Patrikhane bir devlete bağlı değildir, konsolosluk da değildir. Ki konsolosluklara özerk devlet gözüyle bakarsanız ülkemiz bölünmüş. Doğal şeyleri abartmakta üstlerine yok dini sömürmek isteyenlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 müslüman olduğunu söyleyen, namaz kıldığı bilinen filan insanlar dini kullanıyo yani öyle mi? adamı namaz kılıyo diye seçebilirler neticede. çünkü geri kalan herkesi şahane bi insan olduğu ve gideceği makama tam layık olduğu için "halk seçiyo" neyse, o konulara bulaşmıcam artık da, şunu söyliyim, yaşar nuri parti kursa, dindar kesim o partiye oy vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 "Yaşar Nuri parti kursa" derken ? Var zaten partisi , yanlış mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bilmem ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ztn hali hazırda bi partinin başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Var var HYP Halkin yukselisi partisi olmasi lazim [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 00:54 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hah. işte vermiyoruz ona oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sen ve ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 kendisinin de dediği gibi dindar kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hayır vermiyoruz deyince kim kim vermiyorlar, kimle beraber karar almışlar onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hive mind var bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 y.nuri doğruları söylediğinden 10. köye doğru düşer yolu ancak dindar mindar kimse de oy vermez doğruları söyleyene. biz alışmışız boş vaatlere yalanlara bize ters gelir böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: hive mind var bizde Hangi tarikat, toplantı evi onu söyle. Biz de katılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dindar kesim y.n. öztürkten nefret ediyor, bazıları da nefret etmese de komik buluyor.. tabii bunlar da bu kesimi güden kişilerce yapılan politikalar sonucu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yahu, yaşar nuri gibi kaypak, basbayağı din satan bi adamı niye sevsin ki insanlar. en başta dindar kesim sevmez tabi. dün ak dediğine bugün kara der. neyse, şimdi onları bi kenara bırakalım. sadece söylüyorum bilin diye. mustafa sarıgül, cumhuriyet gazetesi okuyan insan profiline ne kadar hitap ediyorsa, yaşar nuri de dindar kesime o kadar hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar