eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 anladım özür diliyorum
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Yanlış anlaşılma epi topu, önemli değil :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tek onu görünce neyse tekrar kusura bakma
KereM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tabii ki ahmet kaya dinleyen bölücü değildir.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ahmet Kaya aslinda birlikte yasamayi savunuyordu, Bu lincciler Ulkuculer asil bolucu onlar. Onlar Kurtlerle bir arada yasamak istemiyorlar. E ne yapacaksiniz? Hepsini mi linc edeceksin? 5 10 milyon bu adamlar hadi 1.5 milyon Ermeninin hakkindan geldiniz, bu kadar Kurtu alacak ulkede yok tehcir etsen.
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ya bilmeden konuşmayın tepemi arttırmayın benim. Al bakalım birlikte yaşamayı savunan adam bumuymuş? http://www.youtube.com/watch?v=tU6H_Gsfe64 Sözleri hala anlamayanlara izah edeyim: "Kürdüz sonuna kadar vallahi Apo'yu özledik"
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bırakın bu yalanları birlikte yaşamak istiyormuş.Adamın pkkya yardım yaptığını herkes biliyor.1.5 milyon ermeni , 12 milyon rum 860 milyonda kürt kestik barbarız biz devam edin.
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Vay yobazlar.. Ahmet Kaya Türk mahkemelerinde 2 davada yargılanmış olup 2sinden de Ahmet Kaya lehinde karar çıkmıştır.Araştırmadan suçlamayın İlk dava; Apoyu özledim lafıyla ilgili 2.dava; Sözde kürdistan bayrağı önünde fotoğrafıyla ilgili isteyene Ahmet Kaya'nın neden haklı bulunduğuna dair gerekçeleri yazarım..
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bir sürü davası devam ediyordu daha sonra ülkeden kaçtı şerefsiz.Pkk han diğerleri yolcu diyen kim di?
calimero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 said: Şayet ülkemizin en aydın kesimlerinin olduğunu düşündüğüm bu forumun kullanıcıları ilâhi. çok güldüm buna:) ayrıca: bence halkın haklı tepkisidir. di mi celalettin? celalettin... ulan???
Öne çıkan mesajlar