Peradur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 x philer paticik var mı aramızda acaba? 6. sezonun 4. bölümü yayınlanacak sanırım bu gece. kaçırdım ilk 3 bölümünü :( neyse bu gece 00:30'da TGRT'deyiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 o ne lan x files wardı bizim zamanımızda hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bi zamanlar kaçırmazdım sonradan tgrt nin çoğu bölümü kırptığını öğrendim vs...[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eskiden izlerdim hep ayni muhabbet donunce biraktim izlemeyi[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I said maybe You're gonna be the one that saves me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Home adinda bir episode u vardir, baya iyi, korkunc yani x-files stantardlarina gore, bi ev var, ve icinde ozurlu insanlar yasiyor falan, kazaa dan dl edebilirseniz edin.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ben izledim o bölümü, süperdir[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 annelerini yatagin altinda bulma sahnesi feci idi[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hmm ben öyle bi sahne hatırlamıyorum başka bi bölümle karıştırdım sanırım benim hatırladığımda tek tip vardı, klondu, ama görünüş iğrençti klonlayan doktorun babası bunu evlat ediniyordu[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 hani beyazimsi? ya ben onun ufak bolumunu gordum ama tamamini goremedim, o episodun ismini biliyormusun?[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 x-files sıçtı tgrt'de ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Uzun zamandır tgrt'deydi..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar