disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Transfer yapılırken her servera geçiş yapılıyormu. A acc sinde x serverından B acc sine y serverina transfer yapılıyormu ? bunun bir şartı koşulu varmı ? yani kısaca herhangi bir servera transfer edebilir miyim charı ? Bilgilerinizle bana ışık tutarsanız sevinirim. Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Transferini yapıp öyle değiştirirsin server ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bir ara acc.dan acc.a transfer yapılırken 2 acc.ın sahibinin de aynı olması zorunluluğu vardı. Hala var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 soyisimlerinin aynı olması gerekiyor. birde acc-den acc'e geçirirken serveride değiştirebiliyorsun. Önce acc.e geçirirsen hertürlü migration a kapanıyor acc.e geçirdiğinle kalırsın. Ancak free migration gelirse migration olan servere geçirebilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tesekkurler bilgileriniz için yanlız bir sorum daha olacak. Şimdi ben soy isimler uyuşmuyor diye transfer yapamıyacakmıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hayir yapamazsin. soyadini degistirmeninde pek bir mumkunati yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 şimdi soyle bi up yapmıs gibi oluyorum ama geçen gun bi arakdasım ısrar etti farklı soyadındaki acc ye transfer ettim diye charımı (yaptım diye ısrar etti kısmı onemli :) ) ben farklı soyadlı acc yi denesem yapabilir miyim yoksa ban man bişeyler yer miyim? :) (aktive edilen kredikartları farklı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar