Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşandı bitti saygısızca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi de destek verme olayı çok lafta kalıyor her konuda. Opeth, Blind Guardian vs. bunların hastasıyız hepimiz ama destek olacağız diye gidip de bütün albümlerini orijinal alamıyoruz. Eğer gerçekten destek bekliyorsa Burak Kut veya onun gibi diğer arkadaşlar en başta tutarlı olmaları lazım. Tek bir albümle zirveye oturacağını mı sanıyordu?

En basitinden bugün artık kendi türünde baş köşede oturan Ezginin Günlüğü grubu 3-4 albüm boyunca ne zorluklara katlanmışlardır, sırf albüm kayıtlarından bile bellli oluyor. Ama taviz vermediler yapılarından, müziklerinden, duruşlarından. Ota boka halka çamur atıp siz beni destkelemezseniz ben de tikiyim şarkısı yaparım dersen bu iş te burada biter.

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 17:04 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sonuçta benim demek istediğim noktaya geliyoruz .

Benim senin etkin olmaz belki ama bugün ben yarın sen , 1 yıl sonra yüzler binler . Ankara'da İstanbul'da gerçekten albüm çıkartmayı hakeden o kadar çok grup varki biz destek vermezsek ( bu tip forumlardaki aktif kullanıcıların %90'ı metal rock dinler genelde .. ) kim verecek . Bu gidişle bizde daha çok yıllar arabesk , pop üçgenine takılırız .

Ayrıca metal dinlemeyide uzun zaman önce sırf bu tip insanlar yüzünden bıraktım . Blind Guardian hayranıydım bir zamanlar , en sonda In Flames , Dark Tranquillity dinledim galiba . Ama yanımdaki insanların dave mustaine'in donunun markasınını , yok kirk hammett'ın gitarının markası , yok lars'ın davulunun zillerini ezberlerken görünce , Yeter lan gidim başımdan diyerek başladığım yere rock müziğe döndüm.

Ya benim derdim Burak Kut değil . Yemişim Burak Kut'u. Her gün böyle bir sürü müzisyen yaptığı tür tutulmadığı için vazgeçiyor . Milleti zamanında desteklemiyoruz sonra niye dağıldı diyoruz . İlk başta kafalarına domates atıyoruz sonra adamlar niye dağıldı özledik diyoruz
[spo]bknz : kurban[/spo]
Mesaj tarihi:
Bu arada elektronik müzik dinleyen arkadaşlar aklıma gelmişken en yakın müzik marketten " Portecho" albümü alsın .

gibisinden türk gruplarını tanıtabiliriz kendi aramızda . ( çok pis reklam yaptım ) Tamam yabancıya kızmıyorum ama her forumda her müzik başlığının altında Dream Theater ile ilgili milyon tane cevabıda fazla görüyorum .

Sonrada aynı insanların ülkenin müziğindeki kısır döngü ile ilgili muhabbetler etmesi iyice kafamı attırıyor .
  • Yeni Oluştur...