Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 die bi olay var mıdır nası yaparım? notebookun aşağı yön tuşu sapıtmaya başladı bazen kendi kendine hobareey! diye kayıyor aşağı. takılıp kalıyor yani. söktüm felan bişi deişmedi. bi prog felan varmıdır böle klavyemdeki tuşu kapatayım çalışmasın felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hazır yeri gelmişken, windows tuşunu pasifleştirme imkanımız da varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Tuşu sök? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 i hate this key işine yarar windows tuşu için ancak aşağı yön tuşu için olur mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 keyboard remapping deniyo bu olaya ara bulursun bu arada kolunun space bara çarpmadığına emin misin bana oluyordu. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 18:20 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 valla 2 tane prog kurdum birbirinden alakasız biri sharp keys dieri key remapper die bişi. direk disable ettim tuşu. tek tek çalışınca olmadı ama 2 prog. birden açıkken tuş sapıtmadı şimdilik. bende anlamadım lol hayır yazı falan yazmak imkansız oluyo word felan direk atıo sayfa sonuna. ortadan bişi ekleyemiosun çok gıcıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar