sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 arkadaşlar battlenet'te W3: TFT oynamak istiyorum ben ama dota değil yani gerçek warcraft yani strateji =) var mı oynayan arkadaşlar? beraber girip 3-5 yabancıyı yenelim.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben ladder'i birakali baya oldu (dota yüzünden:)), yine de organize olursak tekrar başlayabilirim.
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yiğit öle söleme olm,can çok ORJİNAL bi adam=)
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dota gibi zibidi oyunu oynucağıma dünyanın en iyi stratejisini oynarım maalesef güvenç ve yiğit malakları =)
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dota neden zıbıdı oyunu oldu ben onu anlamadım.
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 @Northrend - Spilas Bu haftasonu tekrardan girmeye başlıcam. 2. Orijinal Frozen Throne CDmi alcam. [Noteklemesi: Bence dünyanın en iyi strateji oyunu Starcraft=P] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 17:04 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bizim Bu.imperial le Bu.Hero yu salıyım üstünüze ahahfha gerçi onlar bu aralar ladderdan oynamıyolar diyo duydum dün muhabbet ettik birazda flaan filan. Kerim ftw ahmet boynuz kulak olayına giriyo ağırdan.
Öne çıkan mesajlar