metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 eet en sonunda buluşmuş bulunmaktayız. eve şimdi geldim threadi açaym bari dedim. böle eğlendik fln. tanışma faslıydı bu şimdilik :) malesef fotoğraf koyamıorum çünki pili bitti tam çekçekken :D sora gittik pil aldım çalışmadı fln (gıcık) eno da gelmedi ne güzel :) bu arada duyduğuma göre eno ist. te 23 kişiyi daha ekmiş :) 8+23 = 31 . neyse sora yazarız yine :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 "Beni niye çağırmadınız" da denebilirmiş kocca forumda / Nefr [Bu mesaj Nefr tarafından 29 September 2003 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yuh lan görmedinmi o kadar threadi :) hem senle buluşursak yani herkes şaşar. 2 senedir buluşçaz hehe.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Buluşcaz buluşcaz =) Dersane çıkışı buluşuruz neyse kimler geldi[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 İyi hoş söylüyorsunuz da.. Bu "ekme" diye tabir edilmez ki.. Diğer topic de olayı yazdım. Gelecektim de.. En son sharky ile konuştugumda balçovaya yeni gelmiş, bırakmıştım adamı. Su içmekteydim hatta :) Sharky 45 dakka sonra dağalıcaz dedi. E benim burdan oraya gelmem de minimum bi 50 dakika... Yapabileceğim birşey yoktu yani. Yetişemedim... Kısmet bidahaki sefere..[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ohh bizde ne güzel eğlendik :D iyi hadi bakalım bi daha gelcen ama :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Gemini abimize yani süfer neşeli insana saygılarımı iletiyorum :). Gerçekten çok eğlendim shary ve diğer tüm gelenlere teşekkür edeirm bu iş burda bitmez :9. Paintball oynuycaz ve enoyu boya manyaa yapcaz daha :).[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 o kesin hehe :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 gelseydim eger, eno nun yakasından yapışır getirirdim onuda gelemedım bende :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 nefrden de ses seda çıkmadı. zaten bu metboy denen kişiliğin fotoğraf makinesinin pilini bitirip getirmesi hafif bi linç isteği uyandırmadı içimde değil:) üstüne üstlk eno da gelmeyince. pizza pizzaya gidildi. combo ve özel menüler yendi. sonra othranx'ın isteği üzerine bi acaba nete mi gitsek falan dedik. ama alsancakta netcafe olmayınca gitmedik daaldık. tabi bi aktivite sözü alarak:)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 İzmir'de paintball varmı ya? Varsa eğer, havaların boku çıkmadan bi gidelim derim... Bilen varmı izmirde?[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bügun onu da konuştuk gaziemirde var dedi Gemini çok uzak bilmemne dedik.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bildiğim akdarıyla çesme yada kusadasında mı ne var bu arada alsancakta internet cafe bulamadınız mı helal olsun lan kıbrıs sehıtlerının ılerısınde lemanı gecınce sag tarafta 1. katta bı ınternet cafe var gayette guzel :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Hakkaten nasıl bulunamaz alsancakta internet cafe ya yuh :) ee dantes, bunlar biz değil ki... biz gidecektik ki, göreceklerdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Olm kuscam artık alcancak alsancak lan gına geldi :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Dantes, 28 September 2003 20:19 tarihinde demiş ki: bildiğim akdarıyla çesme yada kusadasında mı ne var bu arada alsancakta internet cafe bulamadınız mı helal olsun lan kıbrıs sehıtlerının ılerısınde lemanı gecınce sag tarafta 1. katta bı ınternet cafe var gayette guzel :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! biz lemanı bile bulamadık ya:) metboy iletişim kitabevini gösterdi leman diye zaten:D[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 evet bi leman sorunsalı yaşandı bulamaıdm bide yukarı cafede oturduk :))[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 yok o yan tarafıydı. bizim oturduğummuz yer asmaaltıydı.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ben diom eskiden ordaydı o cafe :D bi de ben internet cafe biliodum 1-2 tane ama şimdi sizi götürüp onuda bulamazsak linç korkusu fln. yusuf :D zaten 4 kişi gittik pasaporta kadar sayemde sora baktık vapur yok yine otobüse bindik :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 eet güzeldi baya; satışı yedik ama..ya bi cafe bulamadı millet bide..ama az kişiydik ya yinede,rahat bi iki katına çıkarız herkes gelse..[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 evet günün sözü metboydan geldi ayrıca ; gemini:sen sevgi yoluna gitmicekmiydin? metboy:"ben sevgi yoluna ne gitcem, sevgi yolu bana gelsin!" heyyt efektleri ile son buldu=)eehehehe[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 evet en kısa zamanda bir daha buluşuyoruz deyil miğ?[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 buluşma bize gelsin :P buluşalım tabi dersler şey olmadan.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bu kez bi aktivite olmalı yoksa öle aylak aylak takılmayalım kesinlikle; bide bunun pazar olması lazım çünkü dershaneler var =)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ben halı saha veyağ masaüstü yağ dağ peyintbol diyorum..[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar