Aurora Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Daha önce yaratıcı drama programlarına katılmış olanımız var mı? Varsa insana neler kazandırdığını, bunun hakkındaki görüşlerini yazarsa sevinirim.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 10 yaşında falan katılıyordum, hmmm sanırım daha da sosyal olmamı sagladı, insanlarla iletişimim gelişti, bi de kültür bakanlıgı bizim drama grubunu Almanya'daki bi festivale götürmüştü.1 hafta oyunumuzu sergilemiştik.TRT3'te falan programımız oluyordu, TRT ücret de ödüyordu bize. maddi manevi bayagı katkısı olmuştu, sonra Ankara'dan taşındık, hayatımın degişen bircok seyi gibi o da degişti. imkanın varsa kaçırma git, eglenirsin, sosyalleşirsin vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Saol:) Zaten benim de kesinlike sosyalleşmeye ihtiyacım var.[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Biraz cahilim sanırım :) Bu yaratıcı drama nedir ne değildir? Biraz açıklar mısınız...[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kara murat piyasada yok görevini alayım.. Bu yaratıcı drama hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 mesela yaptıgımız bir etkinligi anlatayım. herkes bir cember seklinde oturuyor, basımızdaki usta insan - :) - bir müzik açıyor. bu müzigin size neler cagrıstırdıgını soyleyin diyor. herkes soyluyor vs vs bir şekilde herkesin fikriyle ortaya ufak bir oyun çıkıyor.sen de içinden geldigi gibi oynuyorsun onu. kaba tabiriyle ezbersiz tiyatro :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 muhahaha estel auraro etrafındaki insanlara geyik yap,icq yükle okula gidiyosan diğer öğrencilerle geyikle,sosyal olmak zor değilki yada zor bilemiyecem:)[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 sosyalleşmenin ötesinde yaratıcılığı artıran birşey... 15 yaşımdaydım sanırım, çok kısa süreliğine okulumuzda etkinlik olarak yapılmıştı... ve çok zevkli birşey... hatta yine benim yaşgrubuma açık yer bulsam gidicem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Dogmeat haklısın, ama iki yıldır (öss için kasmaya başladığımdan beri) feci şekilde asosyalmişim gibi bir his var içimde.[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Türkiye'de çogu insanın hayatı 2 doneme ayrılyor zaten: OSS'den once | OSS'den sonra [Bu mesaj Peradur tarafından 02 October 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Çok iyi oldu ya bu konu. Ben de gitmeyi düşünüyorum. Mersin'den gitmeyi düşünen varsa buyursun ulaşsın bana. Halk Eğitim'de açılacak hatta kurs.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar