Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaratıcı Drama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce yaratıcı drama programlarına katılmış olanımız var mı? Varsa insana neler kazandırdığını, bunun hakkındaki görüşlerini yazarsa sevinirim.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold
Mesaj tarihi:
10 yaşında falan katılıyordum, hmmm sanırım daha da sosyal olmamı sagladı, insanlarla iletişimim gelişti, bi de kültür bakanlıgı bizim drama grubunu Almanya'daki bi festivale götürmüştü.1 hafta oyunumuzu sergilemiştik.TRT3'te falan programımız oluyordu, TRT ücret de ödüyordu bize.

maddi manevi bayagı katkısı olmuştu, sonra Ankara'dan taşındık, hayatımın degişen bircok seyi gibi o da degişti.

imkanın varsa kaçırma git, eglenirsin, sosyalleşirsin vb.
Mesaj tarihi:
mesela yaptıgımız bir etkinligi anlatayım. herkes bir cember seklinde oturuyor, basımızdaki usta insan - :) - bir müzik açıyor. bu müzigin size neler cagrıstırdıgını soyleyin diyor. herkes soyluyor vs vs bir şekilde herkesin fikriyle ortaya ufak bir oyun çıkıyor.sen de içinden geldigi gibi oynuyorsun onu.

kaba tabiriyle ezbersiz tiyatro :P
Mesaj tarihi:
muhahaha estel
auraro etrafındaki insanlara geyik yap,icq yükle okula gidiyosan diğer öğrencilerle geyikle,sosyal olmak zor değilki
yada zor bilemiyecem:)[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
sosyalleşmenin ötesinde yaratıcılığı artıran birşey... 15 yaşımdaydım sanırım, çok kısa süreliğine okulumuzda etkinlik olarak yapılmıştı... ve çok zevkli birşey... hatta yine benim yaşgrubuma açık yer bulsam gidicem:P
Mesaj tarihi:
Dogmeat haklısın, ama iki yıldır (öss için kasmaya başladığımdan beri) feci şekilde asosyalmişim gibi bir his var içimde.[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Mesaj tarihi:
Türkiye'de çogu insanın hayatı 2 doneme ayrılyor zaten:

OSS'den once | OSS'den sonra

[Bu mesaj Peradur tarafından 02 October 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...