Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 warrior daha iyi tank cunki ben warrior'ım tanklık zevkli ben tank olmak istiyom o yüzden warrior kraldır hıh! allahın ayısına, ampülüne boss teslim edilmez. ellerine onyxia versen nerden tutucaklrını bilmez onlar. boss dediğinle warrior kapışır kana kan, kasa kas, celiğe celik!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kıldan tüyden tank druidler bide evet bizim serverda high end tank druidlerin çoğu gladyatör seti giyiyor resilence stam bolca
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: cuce demişki allahın ayısına, ampülüne boss teslim edilmez. :D bu çok iyidi yalnız, ofis inledi herkezin gözlerinde "delirdi galiba çok çalışmaktan" ifadesini gördüm [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:50 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ]
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 druid'den tank olmaz abi, warrior'dan da olmaz, paladin'den hiç olmaz. tek tank gnome'den olanzi.
druenler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 http://www.thottbot.com/i30021 bunu ele alan druid guzel tankliyo 25 man de.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Resilencela da olur tabi crit immune olayı ama resilence sadece pvp itemlarında var ve onların da üstünde int ve +heal gibi pve de gereksiz özellikler var. Item cost olarak baktığında düz feral itemlar çok daha yararlı olucaktır gerek tank gerek dps için. Biraz da o slota ne bulabildiğinize bakar. said: kana kan, kasa kas, celiğe celik!Dişe diş, ne bileyim boynuza boynuzu falan unutmuşun cüce. Ha tabi warriorda yok onların ikisi de :D Gief wildfury :( Ama Earthwarden'da gayet yetiyor şimdilik tanklamaya.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 nice dişler kırıldı nice boynuzlar catladı bu cüce celiğinin üstünde Baltazar efendi, peh dişe dişmiş....
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Wildfury Greatstaff bu stafı drop etmek için steam vaultta kasıp cenerionu revered yapmak sonrada coilfanga heroicmi girmek gerek ? yani coilfangdan düşüyomuş galiba ceneriondamı coilfang?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 serpenshrine cavern dan düşüyo os taff 25 kişi raid
Öne çıkan mesajlar