Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Biliyorum önceden bayağı bir thread açılmış bu konu hakkında ama hem eskiler hem de bağzı sorularıma cevap bulamadım oralarda. Şimdi efenim ben dün kulağımın üst kıkırdak kısmına bir piercing yaptırdım. Aslında daha önce de yaptırmıştım da kapanmış, tekrar açtırdım. Geçen sefer biraz sorun yaşamıştım, mikrop filen kaçmıştı aynı sorunu tekrar yaşamak istemiorum... 1) Piercingci bana Batticon ve Okyanus Suyu verdi. Günde iki kez batticonla etrafını temizle sonra giriş ve çıkış yerlerine okyanus suyunu sıkıp çevir dedi. Bu yeterli olacak mı mikrop kapmaması için? Daha önceden bir krem vermişti bu sefer söylemedi öyle birşey. Ayrıca banyo yaptıktan sonra mı uygulamam daha iyi bu olayı yoksa banyoda su deydirmemeye özen göstereyim mi? Hep batticon + okyanus suyu mu kullanacağım? Ve ne kadar süre kullanacağım? 2) Tabi yaz oldu insan terliyor bi havuza atlayasım geldi mesela bugun. Şimdi havuz, deniz, göl, nehir, baraj (öeh) gibi yerlere girmek tehlikeli mi daha ilk günlerden? Yani havuza girdikten hemen sonra batticonlasam bir sorun olur mu? Yoksa başımı sokmayayım mı? 3) Ne kadar zamanda iyileşir bu da rahat ederim? Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkürler! Vallahi güzel oldu webcam veya kamera olsa çeker koyardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 silikon tek çözüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hö ne için silikon? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 deliği kapatmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 evet de bi dakka üst kulağımın kıkırdağında bu olay. yani hamur silikon gibi birşey mi öneriosun üstüne kaplamak için? ve zaten kapatmam illa şart mı onu da bilmiyorum 2. sorumda belirttiğim gibi.. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 11:32 tarihinde, Chorap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Abi ust dudakta kikirdak tam olarak nerde var anlamadim ben : ) Kasimdaki icin krem vermislerdi bana da, bir de protex iste, veya adi oyle biseydi dezenfekte edici sabun. Ara sira onla yikiyor gunde 2 defa da kremi suruyodum. 1 hafta falan yapsan yeter diye dusunuyorum? Dudak cevresi daha hassas ve mikrop kapmaya daha elverisli olabilir gerci. Ayrica harakiri yapmak gibi bisey olur bikac gun once dudaga piercing yaptirip havuza girmek. Havuz dedigin mikrop yuvasi direk : ) Yaranin gecmesini bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Pardon ya ben mi bir yerde dudak yazdım acaba ama "kulak" olacaktı eğer öyle bir yanlış yaptıysam. Kulak üst kıkırdak bölgesi. Havuz ama yeni açıldı burda mikrop çok yoktur :P Bi kere girsem olmaz mı? çok sıcak hava beh... dshahd nese kafayı sokmam artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Haaa eheheh dudak anladim ben de. Nolcak yahu kulaktan kopek gibi yuzersin boynu uzatip boyle, hicbiseycik olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ne kaşıma ne çeneme hiç bişi sürmedim. çeneme bişi olmadı da kaş iltihap kaptı baya uğraştım. adam bi ilaç tavsiye etmişti, krem gibi bişi de unuttum bak şimdi adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 daha güzeli şöle bi tır tekerleğiyle mi girsem diorum, ortasına otururum ordan kız keserim..nası? onun da tabi farklı riskleri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tır tekerleğiyle gireceksen slip mayo giy ki bişeye benzesin hareketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 doğru *değişmeye gider* bu arada konuyu hafif saptırdık sanırım, ilk postumdaki 3 soruya detaylı cevaplar alabilirsem çok sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 denize girsen daha iyi. hem tuzlu su iyi gelir kulağına. ille havuza girecem diye tutturursan da kulağını hiç sokmamaya çalış suya. ilacın adını hatırlasam söyleyecem de. tüh tüh tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 dövme ve piercingten uzak durmaktan yanayım =( küpe yeterli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 haftalık hastalık taktıkça takası geliyor insanın ilk takışta düşünüyorsun ula şöymi olur böylemi sonrası artık bi az daha değerli oluyor sadece bi anlık karar geçerken tak ana dudak bitmiş kaş kaş bitmiş burun burun bitmiş meme ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Usta meme ucu dedin beni benden aldin tum repler feda sana emegine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bu "rep" esprisi ne zaman biticek bilmiyorum ama her zaman güldürüyor abi ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben teraziye abanma kısmına yarılıyorum her zmn =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Her çeşidi yardırıyo abi. Terazi nedir ya lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Silikon tek çözüm sıktınmı silikon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ne piirzing ne küpe ne başka birşey en rahatı...Ama yakışan insana da çok yakışıyor mesela...Havuz olayı sakat ne kadar yeni açılmış olursa olsun insan bile girmese içine üstü açık sonuçta havadan bile kapabilir mikrop. İyileşene kadar azami dikkati göster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 1) yeterli olur ikisi dikkat edersen, krem mikrop kaparsa son çare olarak kullanırsın. banyo olayına gelince; kulağın hiç bi zaman kuru kalmasın sabah uyanınca sür, öğlene doğru baktın kurudu tekrar sür, akşam yatmadan önce sür bol bol sür çekinme. diyelimki süreli 1 saat oldu duş aldın. çıkınca tekrar sür. ama banyo yapma 3-4 gün. 2) havuza girme, ayaklarını bile sokma, yanından bile geçme. havuz 6 ay yasak. yoksa girer 6 yıl iltahap çekersin. deniz olayını bılmıyorum yaraya iyi geliyor geyiği varda yani piercing normal yara gibi değil. 3) iyi bakarsan 3 aya geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 öeh kulağın kıkırdağına yapılan ne zamandan beri piercing oluyor? bildiğin küpe değil mi? gayette küpe falan takıyorsun oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 6 aymı ? yapma be hocam. Uçtun galiba az. Ayrıca bildiğim kadarıyla kıkırdak piercing betimini alıyor. En azından adam gitti sürdü "tendirttiyotu" , verdi spreyi eliyle deldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben gayet ortason çocuğu olaraktan gidip bi eczanede deldirmiştim küpe tabancasıyla ilk defa öğreniyorum onun piercing olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar