Aykan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 polo konusuna katılmıyorum. arkadaş sürmemiş sanırım
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Dela golf ler polo dan daha performans li degil ha 1.8t olursa elbette:) Bende golf tavsiye ederim 1 senede cok sorun cikarmaz 2000-2004 arasi alirsin
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gecen hafta aldim, suzuki swift aldim ebayden.. ilk once kararsiz oldum, acaba daha iyi bisi mi alsaydim diye, bu kararsizligim uzun surmedi ertesi gunu kaza yaptim, kamyonete girdim.. on cam catladi hafif ahaha.. neyse ogrenicez..
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oncelikle hayirli olsun sonrasinda ise gecmis olsun. Cana gelecegina mala gelsin. Swiftleri begeniyorum bence sirin arabalar. Masrafi ne olacak? ve nasil oldu kaza kim suclu?
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tesekkurler :) masraf bize girdi tabii, daha sigorta falan bile yok.. ama pek bisi yok yani.. soyle oldu garip ve acemice bi kaza.. parktan cikicam on tarafa baktim kurtarir dedim, ben aynadan saga bakiyorum, arabalarin gecmesi bitince hafif bastim gaza, araba onumdeki kamyonete girdi.. kamyonetin sag kosesi arabanin sol tarafini cizerek cama kadar geldi, cami catlatti, , on camin kosesinide tuz buz etti, tam on camin kosesine girdi yani.. arabanin ustu cizildi yan tarafida kamyonetin arka lambasi yuzunden cizildi birazda goctu.. kamyonette bisi yok pek, stop lambasinin asildi yer kirildi sallaniyodu lamba yani. Surucusude geliyomus tam o an, benim arabanin halini gorunce problem degil dedi :) neyse boyle boyle ogrenicez.. :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gecmis olsun benim bi arkadasımda var swift 1.3 4x4, gayet memnun, tüketimi gayet düşük, performansı da 1.3 için gayet iyiymiş
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Selam, Geçmiş olsun. Bu kazayı 'nazarlıK' olarak yorumlayalım ve Allah daha büyüklerinden korusun. Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu arada Swift çok güzel araba hayırlı olsun :)
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tesekkurler arkadaslar :) camdaki catlakta her gun ilerliyor, degistirmek lazimmis on cami pfff.. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 06:31 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 asdsad bizim arabaya öyle olmuştu, çakıl geldi diye, ufak ama derin bi çatlak oldu. ben arabayı yıkarken hooop tüm camı kaplayan bi çatlak oldu kendisi aniden :D
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Toyota Corolla Sport. 2 kapı 192 beygir süper bi araba...
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 çizdirmen lazım hocam çatlağın ucunu ilerlemez o zaman :)
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ya ne bahtsiz adamim, arabayi alali 3 ay oldu, bi bu son anlattigim kaza oldu on cam catladi, yan taraf cizildi.. Sonra arabaya hirsiz girdi kapiyi kirarak, GPS'i caldi, ondan 2 hafta sonra arabaya baska yerde yine hirsiz girdi, yine kapiyi kirarak, sonra ben bi kamyona carptim 3 hafta once arkadan on taraf yamuldu, bugunde arkadan baska biri carpti araba darmadagin oldu.. Hos tamamen karsi taraf suclu ama neye yarar, 3 ayda araba hurdaya dondu.. la havle vela..
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 geçmiş olsun. kasko yaptırmışmıydın? arabada maşallah lanetli
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Of, çok geçmiş olsun. Ne bahtsızlıkmış =
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sagolun.. yok kasko yoktu, firsat olmadi, tembellik yaptim falan bide, zaten karsi taraf odicek masraflarida, hurdaya cikarmazlarsa 1 ay yaticak araba o kotu..
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Cana geleceğine cama gelsin ya boşwer :) Geçmiş olsun.
Arden Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Nedanko accent-getz falan demişsin. Şuan bizde 2004 accent var araba çok hafif(fazlasıyla hafif) çok cabuk kalkıyo atak bi araba ammmmmmmmma ve lakin virajlarda sağ arka tekerleğin kalktığını hissettiğim zamanlar oldu. Ayrıca arabanın metal sacı çok ince yani bi yere tıklatsan anında gidiyo gerçi burda üretiliyo hyundayi'ler belki oranın sac kalkınlığı daha fazladır bir araştır derim çünkü kullanırken kendini güvende hissetmiosn. Getz için pek birşey diyemicem kuzenimde var 1 kere binmiştim otomatik vites. Gaza basıyosun araba çok bağrıyo ama icraat yok arabada. Onun dışında getz rahat ve geniş bi araba fakat yukarda accent için sölediğim negatif şeyleri söyliyemicem çünkü bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar