nedanko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Merhabalar, Simdi ben arabadan hic anlamam, burada anlayan bir arkadas var onun fikirlerine gore alicam ama birazda sizden fikir alayim karsilastirma firsatim olsun diyorum. Simdi benim ihtiyaclarim basit. Kucuk bir araba olmali (VW Polo gibi) Otomatik vites olmali Ikinci el olmali (yani ikinci el alip satarken anlami olsun, satarken satabilelim) Turkiyedeki fiyat araligina gore 20 milyara kadar olsun en az 2000-2001 model olacak birde simdi hangi markalar ne turler var bana soylerseniz bende netten tiplerine bakabilirim. ne onerirsiniz?
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 2000 model a3 alabilirsin 20 k ytl civarina.Ekonomik olsun diye birsey dememissin onun icin guzel bi araba baktim.Ekonomik istiyosan tabi Yaris,Corsa falan bakabilirsin Yaris ve corsa nin eski kasalari karsilastirirsan Yaris daha iyi bence,en azindan elektronik gostergeler falan var,gecenlerde bi arkadasim almisti , 2nci el otomatik vitesi var,fena araba degil rahat. Ama corsa yi yaris ten daha hizli satarsin satarken,ama Yaris de patlamaz elinde, Toyota lar da cabuk satiliyo nihayetinde
Crane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 16-18bin ytl'ye 2004-2005 Seat Ibiza'lar var. Bence fiyat gayet uygun. Seatin, VW grubuna girdigini de goz onunde bulundurursak; VW Polo kadar olmasa da, mantikli bir cozum gibi gorunuyor. Aa.. Evet Yaris'ler de cok guzel araclar. Seat Leon kullanicisi olarak aklima direk Ibiza gelmisti ama Yaris'ler de cok hosuma gidiyor. "Ibiza mi, Yaris mi?" deseler, Yaris'i tercih ederdim. Donanim ve ic tasarim olarak bilmiyorum tabiki, dis tasarim acisindan konusuyorum. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 11:45 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Peugeot 307 alabilirsin 02 model zaten en eskisi, otomatik vs. 60k km den aşa da rahat bulursun
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 20 milyara golf de alırsın o model aralığında ?
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Olabildiğince yüksek model ve düşük kilometreli birşeyler baksan iyi edersin. Ben olsam 20k YTL civarına Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy + Easytronic alırdım. 2002 öncesi Cliolar oluyor uygun fiyatlara 15 civarına satın alabilirsin. Polo iyi arabadır fiyatlarını bilmiyorum ama tabi kaliteli araçtır. Yaris çok ufak bi araba rahatsız bence. 307 de çok yakar büyük kasa olduğundan. B segmenti 1.4 motorlu bi araç en mantıklısı olur gibi düşünüyorum.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 evet fransız zaten tavsiye etmiyoruz :) al demişim bende bide duyarsızca
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Fransız tavsiye etmiyoruz demişsinizde tanıma en güzel uyan arabalarda Peugeot . Bende bir kaç model tavsiye edicem : Peugeot 306 Peugeot 307 Peugeot 206 Hyundai Getz Skoda Fabia (özellikle bak derim)
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 fransızlardan uzak durda ne alırsan al, heleki 307 sakın ha aman.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 206 otomatik zaten 4 ileri olduğundan çok yakıyor.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 307 otomatik 4 ileri. buna nedicen :D 0-100 12.5, 110bg, 1.3 ton araba beceremiyo bu adamlar hafif araba yapmayı
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 toyota markasını gözüm kapalı tavsiye edebilirim otomobilleri en sorunsuz marka gözlemlediğim kadarıyla. yaris modelide sana uygun olur diye düşünüyorum. bunun yanında mitsubishi colt u da çok beğenmiştim onada bir göz atmakta fayda vardır diye düşünmekteyim. fransız otomobillerine ise renault başta olmak üzere öyle bir kıl oluyorum ki anlatamam tamamen kişisel.
ivan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yeni nesil Mini Cooper S'lerin motorlarının Peugeot tarafından geliştirildiğini , bu motorlarda 'TwinScrooll' destekli turbo aşırı besleme sistemi bulunduğunu, 175hp ve 240nm (overboostlu 260nm) ürettiğini söylersek eğer fena sayılmaz Peugeot.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 skodaya binerim , imaj dert değil dersen fabiayı tek geç derim.. şimdi benim param olsa 20 milyara araba alıcak olsam fabia alırım.. tabii hala ve hala golf 1. tercih.. daha eski golf alırsın , yeni fabia alıcağın paraya.. 100.000 km oldu benim golf, bakım haricinde masraf çıkartmadı saolsun.. maaşallah deyin :)
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Oneriler icin sagolun, hepsine bakicam, tabii burada butun dediginiz modeller olmayabilir. Cok yakmasi sorun degil cunku 3 te bir fiyatina burada benzin, arabalar 3-4-5 bin motor oluyor zaten. Bazi dediginiz modellere baktim, pahali geldi birde hesaba katmadigim ayrintilar cikti tabii (sigorta, registry, ses sistemi (olmazsa olmaz), gps etc.) , o yuzden limitimi biraz daha dusurdum. Cok imaj olayinda degilim, maksat 1 sene falan gotursun cok ariza cikarmasin, sonra satabileyim. Direksiyon ters tarafta falan burada, alisana kadar boyle gitsin diyorum. Kaza falan yaparsak cok zararimiz olmasin bari.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 tabi biz orayı bilmediğimiz için tr ye göre tavsiyede bulunduk
matama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hangi ulke? [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 09:00 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 guzel motor yapıyo olabilir peugeot, ama transmission/weight vs işin içine girince overall sıçıyo şirket verisi 11.5lt yakıp 0-100u 12.5 sn olan ve 1.3 ton olan hatchback yok yani piyasada
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Genelde çok trafik olan bir yerde süreceksen sakın easytronik vites alma.Dur kalklarda resmen midesini bulandırıyor insanın.Corsa'nın otomatik dediği vites budur.Hiç tavsiye etmiyorum!!!
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Burasi avustralya. Peki Hyundai Accentler nasil sizce? edit: buyukmus biraz gerci. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 14:30 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hyundai`nin Getz leri daha iyi gider,madem benzin sorunun yok o zmn getz , corsa gibi arabalarin cok da espirisi kalmiyor. VW Polo falan baksan daha iyi olabilir. bu arada Allah`in yakina koymayi unuttugu iki karislik adada benzinin 1/3 fiyati olmasi ayri bi uzdu beni.Dunyanin petrolu yanibasimizda ama biz altin alir gibi aliyoruz benzini..
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 evet getzler hosuma gitti onada bakicam.. Polo cok seviyorumda, yeni kasalar pahali geldi, eski kasalilarda hosuma gitmedi. Biraz acemilikde soz konusu teknik sorunlar disinda, yani kaza yapabilme olasiligim yuksek :) Cok harcamak istemiyorum o yuzden alisana dek. birde burasi kendine yetecek kadar benzin cikariyor, baska yerden almiyor benzin bildigim kadari ile.
Dela Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 nedanko, pololar gereksiz pahali. polo alana kadar al bi 99-2000 golf mis gibi. merak etme alisana kadar 1-2 defa vurursun, ostrojen oranin normalse ki normaldir. polo hem ufak, hem performanssiz, hem de fazla pahali.
Öne çıkan mesajlar