sinan123 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 arkadaslar undead horsı indirdim verdatası falan hepsi var verdatayı uonun icine koydum gene gozukjmuyor ama serverda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackic3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ben undead horse kullanmadım ama : Bu scriptler işine yarayabilir .. ///////////////////////////////// [ITEMDEF I_M_UNDEAD_HORSE_S] NAME=Undead Horse ID=I_MT_UND_HORSE TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@EQUIP LINK= ON=@UNEQUIP SRC.NEWNPC=c_m_UNDEAD_HORSE SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.name= SRC.ACT.karma= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= var.npcuid = SRC.NEWITEM=i_memory SRC.ACT.COLOR=memory_ipet SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.LAYER=layer_special SRC.ACT.CONT= [ITEMDEF I_MAGIC_SADDLE] NAME=Magic Saddle TYPE=0 ID=0F38 DYE=0 FLIP=1 ON=@CREATE COLOR=06B2 ON=@DCLICK TARGET Choose the non-standard beast you want to mount RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF (==1) src.message You can't mout this beast while A Spirit Is Within You! RETURN 1 ELSEIF (&000000400) SRC.MESSAGE You can't mount this beast while polymorphed! RETURN 1 ELSEIF () SRC.MESSAGE You are already mounted! RETURN 1 ELSEIF () && (==c_UNICORN_lbr) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_UNICORN_S SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSEIF () && (==c_undead_horse_lbr) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_UNDEAD_HORSE_S SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSEIF () && (==c_dragon_small_red) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_dragon_S SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSEIF () && (==c_dragon_small_black) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_dragon_S SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSEIF () && (==c_BEAR_BROWN) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_BEAR_S SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSEIF () && (==c_BEAR_POLAR) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_BEAR_SP SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSEIF () && (==c_BEAR_GRIZZLY) SRC.TARG.REMOVE SRC.NEWITEM=I_M_BEAR_SG SRC.ACT.NAME= SRC.ACT.KARMA= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX RETURN 1 ELSE SRC.SAYU I just tried to mount someone elses beast! I'm an idiot! RETURN 1 ENDIF ON=@TARGON_GROUND RETURN 1 ON=@TARGON_ITEM RETURN 1 [EOF] //////////////////////////////////// //////////////////////////////////// [CHARDEF c_m_UNDEAD_HORSE] DEFNAME=c_m_UNDEAD_HORSE NAME=Undead Horse ID=c_undead_horse_lbr SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ICON=i_pet_horse_brown_dk CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass CATEGORY=Mounts SUBSECTION=Horses DESCRIPTION=LBR Undead Horse ON=@Create STR={100 200} DEX={100 200} INT={100 200} PARRYING=100.0 MAGICRESISTANCE=100.0 TACTICS=100.0 WRESTLING=100.0 MAGERY=100.0 TAMING=20.0 NPC=brain_animal KARMA=0 [Chardef 0f3] DEFNAME=C_undead_horse_lbr Name=Undead Horse CATEGORY=Other SUBSECTION=LBR DESCRIPTION=Undead Horse /////////////////////////////////// /////////////////////////////////// Bu scriptlerle olabilir .. Ben pek uğraşmadım o yüzden bilemiyorum.. [Bu mesaj Blackic3 tarafından 03 October 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar