-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 buraya nasıl gidebiliriz bilen varmı? Llast taki Wanevs cottage da wardstone vs i buldum ama tower a giden yolu bulamadım. serpents gem görevi için buraya ulaşmam lazım ulaşamıorum.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 dostum bak bi orman ardi charwood olcakti oraya gircen oralarda dolascan öle bisi cikiodu kapida troll olcak konusuon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 eminmisin? az önce charwood köyünden luskana girmem için gereken ikinci kanıtı aldım ama kuleye falan rastlamadım. haritanın tamamı da açık?? yannış hatırlıosun sanırım. ya herneyse, bu quest in ödülü iimi? yoksa kasmadan direk geçiim mi luskana?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi ödülü tabiki exp var ben ondan yaptım bi yer var bak char wooda mı ne girion ordan bi yere daha gecion ordaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 senin dediklerin Jhareg's Castle ın kuleleri. orda 2 tane kule var Quint's ve Karlat's ama benim aradığım Wanev's neyse salla luskana geçicem bırakcam o questi.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 necro senin nickinin anlamını merak ediorum ben[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 necromancy doğrusu galiba ama ne farkederki böyle daha orjinal olmuş :) özel isim olarak düşün[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ehe dragoncourtada böle nick kimse almamis valla ondan aldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar