Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gir alteraca, warsonga falan honor farmla. nasıl level 60 hwl itemleri alınıyorsa honorla, bunlar da o şekil. honor + mark ile alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bende eskiden foa da 60 olmuş bir ud priest idim sonra abiler ablalar çıkarlarını düşünerek kendi kafalarına göre işler yapıp adam alıp attılar.. her türk guildinin kaderi değil ama çoğu böyle bitiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aha dien de gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hehehe gelmemmi hayatımı yediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ben şimdi hardcore badge kasıyorum, shadow gear toplamak için, şaka maka unbuffed 1kya dayandı spelldmg. yarın öbür gün 1.1k görürüm heralde adam gibi bir guild bulursam ama şimdilik arkadaşların guildindeyim, bakalım ışık da var o yüzden migrate için guild bakmadım henüz. Antreman saatlerimin uyduğu bir guild bulursam başvuracağım heralde. Genelde benim antremanlarımın olduğu günler raid yapıyorlar ve haftada 4 raidi zorunlu tutuyorlar hiç kurcalamıyorum bile o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar