Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beynin Şifresi Çözüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
insan hafızası terabytelarcaymış. yani sonu bilinmeyen bir genişliği mevcut. bir bilgi kaydediliyormuş mesela. bu kadar büyüklükte bu bilgi tekrarlanmazsa en diplere atılıyor böylece hatırlanması(bulunması) aşırı derece zor bi duruma düşüyormuş. =)
Mesaj tarihi:
buluş hakikatende devrim niteliğindee.Zira yaz ın haberlerde gormustum.bir adama yapay kollar takılıyor ve yazıda bahsedılen cıp beynın gereklı bolgesıne yerlestırılıyor.Ve adam bılgısayar falan kullanabılıyo ıste oyun falan oynuyordu :)

Hafıza olayına gelınce ınsan beynınde ortalama 1 mılyar nöron bulunuyormuş.ve bu 2 mılyar nöron bırbırlı ıle 2 ^1 mılyar bağlantı kurabılme kapasıtesıne sahıpmıs duydugumda ohaa dedım resmen :) yanı o kadar bılgıyı hafızamızda tutabılırmısız :)
Zaten dunyanın en zekı ınsanını duymussunuzdur.Uzak doğudan bır kadının tekı nerelı oldugunu unuttum.kadın 8 yasında tıp fakultesıne başlamıs falan dehset bısı ve hafızasında 3000 kıtap varmıs öeh yanı.ve kadın''artık hafızamı daha fazla zorlamak ıstemedıgın ıcın okumuyorum'' gıbısınden bişiler soyluyor :)
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...