attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 insan hafızası terabytelarcaymış. yani sonu bilinmeyen bir genişliği mevcut. bir bilgi kaydediliyormuş mesela. bu kadar büyüklükte bu bilgi tekrarlanmazsa en diplere atılıyor böylece hatırlanması(bulunması) aşırı derece zor bi duruma düşüyormuş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 benimki 100 mb falan o zaman herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 buluş hakikatende devrim niteliğindee.Zira yaz ın haberlerde gormustum.bir adama yapay kollar takılıyor ve yazıda bahsedılen cıp beynın gereklı bolgesıne yerlestırılıyor.Ve adam bılgısayar falan kullanabılıyo ıste oyun falan oynuyordu :) Hafıza olayına gelınce ınsan beynınde ortalama 1 mılyar nöron bulunuyormuş.ve bu 2 mılyar nöron bırbırlı ıle 2 ^1 mılyar bağlantı kurabılme kapasıtesıne sahıpmıs duydugumda ohaa dedım resmen :) yanı o kadar bılgıyı hafızamızda tutabılırmısız :) Zaten dunyanın en zekı ınsanını duymussunuzdur.Uzak doğudan bır kadının tekı nerelı oldugunu unuttum.kadın 8 yasında tıp fakultesıne başlamıs falan dehset bısı ve hafızasında 3000 kıtap varmıs öeh yanı.ve kadın''artık hafızamı daha fazla zorlamak ıstemedıgın ıcın okumuyorum'' gıbısınden bişiler soyluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 zeki değil o otistik.. blackjack gibi bi yerden sonra toptan kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 otistikler zeki değil mi yani :) sonucta dunyanın en zekı ınsanı oldugu gercegını degıstırmıyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 cyborg'lar yolda demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bilim kurgu filmleri sandığımızdan daha yakın zamanda mı gerçek olarak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 random access memory işte ne zaman hatırlıyacağın belli olmuyo asdfasd (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 rüyayı hatırlamanın en iyi yolu kalktığın gibi rüyayı baştan sona kadar kafanda tekrar geçirmek :)) Yoksa anında uçuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar