LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 scarface adlı oyunu yükledim. ama oyunun simgesini iki kere tıklaıp açtığımda siyah ekran geliyo ve gitmiyor. alt ctrl del den bakıyorum çalışıyor olarak gösteriyor. yani yanıt vermeme olayı yok. sizce neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ekran kartı atı 128mb x300? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 oyunu desteklemiyor gibi gözüküyor.Oyun için ekran kartı ile ilgili ayarlar falan var mı bir onlara bak oyunu çalıştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 atilerde çalışmayan oyunlarda oluyo bu problem. sitesinde yama vs. bişiler varsa yüklemeyi deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ayrıca oyunun varsayılan çözünürlük + tazeleme oranı (Hz olarak şeediyo ya 75 85 100 falan gibi) ekranına uygun olmayabilir. Ama tabii benim dediğim olaysa menüye falan girebilmesi lazım, ses mes duyarsın, görüntü olmaz yani... Neyse eğer böyleyse oyunun safe modu falan gibi bişey varsa dene. Yoksa büyük ihtimalle oyun klasörünün içinde .ini .cfg falan gibi uzantılı bi dosya olur onu bulup ordan değiştirebilirsin çözünürlüğü falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar