Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Abi benim bir arkadaşım üç aylık 150 veriyormuş bir yere , oraya gidiyordu. Araştırmışsındır sende biraz, fiyatlar ne durumda falan konuşup anlaşalım; teklifine olumlu bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: Gözünü seviyim gerçek ilişki nedir?evlenicek misin? kendimizi kandırmayalım abi ciddi ilişkiden kastım 1-2 hafta sürüp seviştikten sonra bitmeyenlerinden. yani insanların birbirini anladığı , uyumun sağlanabileceği dayanaklı ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 3 aylık 150 mi ? ohş iyiymiş te mekanlardaki aletlerin kalitesine bağlı aylık 80 falan ideali.. ben yalı taraflarında gidicem yannız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 AY Bİ TRİBALE BAĞLANSAYDIN YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: abi ciddi ilişkiden kastım 1-2 hafta sürüp seviştikten sonra bitmeyenlerinden. yani insanların birbirini anladığı , uyumun sağlanabileceği dayanaklı ilişkiler ciddi bir ilişki bir iki hafta seviştikten sonra bitmeyendir. tuttum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: ben yalı taraflarında gidicem yannız :D abi benim yer de karşıyakanın biraz içlerinde çarşı civarları falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Ünide bir bok yok. Seneye bitiyor. Lisenin biraz daha ağır versiyonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bence senin için össden sonra geleneksel paticik 1. ''aleme akma'' buluşması düzenleyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Walla boş yere takıyorsun dicem neye dayanarak söylüyorsun diceksin. Neren başlayım bilmiyorum 1987 doğumluyum 10 haziranda ise 20ye giricem ve lise yeni bitti düşün =) Şu an buradaki bir çok liseyi bitiren kişilerden lisede aldıkları duyguların katlı katlısını almışımdır =) Lisedeki kızların boş olduğunu söylemiştim ( Yada bazılarının ) Şu an birlikte olduğum sevgilimde liseden benle birlikte mezun oluyor. 7nci aya girdik ve sana şu kadar diyim ikizden farkımız yok . Herşeyimiz uyumlu benden 2 yaş küçük Spor diyorsan. Spora gitmene gerek yok . Ben çıta pıtayım 50 kiloyum 1.75 boy. Yani iş boyda kiloda vücud yapısında değil. Avantajı varmıdır . Vardır, ama insan kendine güvendikden sonra herşeyi başarır. Alemlere ak ama etrafındakileri iyi seç öyle ak. Sosyal faliyetleri arttır sadece alemle kalma ne biliyim bir tiyatroya git gitar kursuna git onu biliyorsan bateri kursuna git bişiler yap boş durma . Daha biton sayardımda şimdi biraz ara verelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ha bu arada çiziyorum,yazıyorum,çalıyorum,dinliyorum,izliyorum,çekiyorum vb. vb. aklına gelebilecek her türlü sanatsal aktivitenin içerisindeyim ve bayılıyorum. Bir tek heykel olayında yeniyim, daha hamur silgilerdeyim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 sen bu tarz abi şu şöyle bu böyle dersen olmaz zaten,üniversite de bulamazsın bişey..Fazla kasma rahat ol,herkesin sen olmasını falan bekleme hele ki sevgilinin..başlarda senle aynı olan sevgili çekici gelir ama sonradan handikaplarını yaşarsın emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar