Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıma ihtiyacım var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi benim bir arkadaşım üç aylık 150 veriyormuş bir yere , oraya gidiyordu. Araştırmışsındır sende biraz, fiyatlar ne durumda falan konuşup anlaşalım; teklifine olumlu bakıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Gözünü seviyim gerçek ilişki nedir?evlenicek misin?

kendimizi kandırmayalım

abi ciddi ilişkiden kastım 1-2 hafta sürüp seviştikten sonra bitmeyenlerinden. yani insanların birbirini anladığı , uyumun sağlanabileceği dayanaklı ilişkiler
Mesaj tarihi:
said:
abi ciddi ilişkiden kastım 1-2 hafta sürüp seviştikten sonra bitmeyenlerinden. yani insanların birbirini anladığı , uyumun sağlanabileceği dayanaklı ilişkiler

ciddi bir ilişki bir iki hafta seviştikten sonra bitmeyendir. tuttum bunu.
Mesaj tarihi:
Walla boş yere takıyorsun dicem neye dayanarak söylüyorsun diceksin.

Neren başlayım bilmiyorum 1987 doğumluyum 10 haziranda ise 20ye giricem ve lise yeni bitti düşün =) Şu an buradaki bir çok liseyi bitiren kişilerden lisede aldıkları duyguların katlı katlısını almışımdır =) Lisedeki kızların boş olduğunu söylemiştim ( Yada bazılarının ) Şu an birlikte olduğum sevgilimde liseden benle birlikte mezun oluyor. 7nci aya girdik ve sana şu kadar diyim ikizden farkımız yok . Herşeyimiz uyumlu benden 2 yaş küçük Spor diyorsan. Spora gitmene gerek yok . Ben çıta pıtayım 50 kiloyum 1.75 boy. Yani iş boyda kiloda vücud yapısında değil. Avantajı varmıdır . Vardır, ama insan kendine güvendikden sonra herşeyi başarır. Alemlere ak ama etrafındakileri iyi seç öyle ak. Sosyal faliyetleri arttır sadece alemle kalma ne biliyim bir tiyatroya git gitar kursuna git onu biliyorsan bateri kursuna git bişiler yap boş durma . Daha biton sayardımda şimdi biraz ara verelim =)
Mesaj tarihi:
Ha bu arada çiziyorum,yazıyorum,çalıyorum,dinliyorum,izliyorum,çekiyorum vb. vb. aklına gelebilecek her türlü sanatsal aktivitenin içerisindeyim ve bayılıyorum. Bir tek heykel olayında yeniyim, daha hamur silgilerdeyim heheh
Mesaj tarihi:
sen bu tarz abi şu şöyle bu böyle dersen olmaz zaten,üniversite de bulamazsın bişey..Fazla kasma rahat ol,herkesin sen olmasını falan bekleme hele ki sevgilinin..başlarda senle aynı olan sevgili çekici gelir ama sonradan handikaplarını yaşarsın emin ol.
  • Yeni Oluştur...