huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Geldim. Lan herkes wcIII oynuyor ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 gelyom kaçma bi yere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 zuhuhu 5 maç, sonra kim kaçıyor göreceğiz 8Dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 güzel güzel oynadık .. "dota oynanmasın"da yazanlara sesleniyorum.. nerdesiniz! yarın bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evt güsel eglendik önce ben bi huunla 1v1 yaptım çarpık kentleşme nedeniyle lurkerlarım baseden çıkamadı yenildim çok komikti =D sonra 2v2 falan attik lethe ekmek geldi yarin devam etcez =P daha gelen olursa 3v3 4v4 de atarız heralde yada 2v2v2v2 falan=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Yalnız mağlubiyetin sebebini sadece çarpık kentleşmeye bağlamayalım lütfen. marinelerim çok fena dans eder benim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 kaç kere dodgeladın ki? 4 lurker geldi , yere girene kadar 2si yattı. 1 kere dodgeladın , 1 lurker daha indi. 2. kaçamadın. son lurker da öldü. sonra tek 1 tane geldi yattı. gerisi "gidene kadar vura vura biçti beni Taaank" :) ben ekmegin 1 zergling kesmek için 3 templarına lightning atmasına bayıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 8 marine + 4 medic yaptım ama bunları ayrıca tuncanın saymadığın lingleri vardı piyasada. o arada rakı doldurmaya gittim ya o bozdu işte beni, mutfakta bi tek attım geldim pc başında 1 tek daha... sonrasını zaten saymadım yoksa 2v2 de ekmek iyiydi aslında ben batırdım işleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 dans diyince direk lurkerdan kaçma olarak dedim ben ondan :P ekmege sesleniyoruz! "Gosulardan al örneği!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben şu andan itibaren sc oynamaya müsaitim burdan ses edin=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 atalım akşama atalım, zaten thyroglossal luctusum da kist çıkmış. Salı operasyon sonra bütün hafta evde yatacağımıza göre sc ye akarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 geçmiş olsun madem o kadar ciddi bişi değil gibi sevindim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 geçmiş olsun gece kaçta birleşiceksen mesaj atında unutmayayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 21:32 itibariyle oyuna beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bi ara girdim. kimse yoktu üstüne server patladı anca geldim de bir tek headhunter85 diye biri var sc de.. oda cevap vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 valla ben akşam foruma da servera da giremedim yalan oldu bugün akşam takılırız gelirseniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 nerde rakipler? 2 kisiyiz ekmek 1v1 yapmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 geldim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bir saat sonra gelirim 2-3 maç için. Geceye de bişeler ayarlarız. Ne de olsa wowu bıraktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 tam oynıcaz , net gitti... allah belasını versin kim oynayıp duruyosa hattımla.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 lethe gelsene olm bakmıon mu öm ye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 geldim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 var mı sc atcak serverdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar