tunca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 go ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 takribi 45 dk sonra ancak. karşımda bi lavuk var bişiler anlatıyor, ne anlattığını da anlamıyorum ama dinliyormuş gibi görünmem lazım. arada size laf yetiştiriyorum, msn'de geyik çeviriyorum falan. 44 dk sonra görüşelim. evet 1 dk geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hala oynamakta mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mya[e] ekleyin beni iccup'ta, denk geldikçe atarız.Cpu sorunun çözdüm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 var mı oynicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sabit bir zaman aralığı belirlesek, mini bir patiturnuva yapsak? 4 kişi yeter (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 arkadaşlar ben de 1.16 var, servera giriş tutorialını bulamadım forumda, nasıl girebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 iccup'ın sitesine gidip gereken dosyaları indirebilirsin. iccup'ta takılmak için tabii. (Bu başlık altındakiler orada oynuyorlar sanırım.) Versiyonu güncellemek için ise blizzard'ın sitesine uğraman yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 serverdayım... gelen varsa oyun atalim.. kullanıcı adı halbarad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 2v2de 2-3 oyun atıyorum, 10 dk falan sürüyor, 3 maç kaybettim 863 ratingdeyim. baya baya noobum sanırım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 serverdayım oynicak varsa /w fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oha [Lombak]knight serverda (: çok duygulandım lan oyun atacağız.. buralarda olan varsa gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fevzi yaşıyor mu ki servera girmiş? bu işte bir iş var! ha server diy ince tabii... iccupta görünebiliyor arada sırada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yaşıyorum tabii ya ne sandın. Ulan sen yaşıyor musun esas ses seda çıkmıyor. Arkadaşlar DoW2 ye ara verdim deli gibi sc oynuyorum. B.Net daha çok iccup takılıyorum. iccup'ta nick [LombaK]Knight, B.Net de ise LombaK_Knight. Bu arada herkes burada sanırım artık Unity100 ile takışmayanınız var mı burda? Alo Peo, nick nedir? Ayrıcana şöyle bir problemim var, modem Pikatel Airmax 101 (telekomun verdiği) port açık doğru şekilde...B.Net'de sorun yok ama iccup'ta map açamıyorum. Latency dior...Bilgisi olan varsa sevinirim. Olmadı en dandik ihtimal annemlerdeki eski sc modemimi gidip alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kuruyoruz o zaman tekrar kutsal ittifağı. iccup'ta uzumsapi benim nick, ekle fl'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 alo yerim uzumsapini, [LombaK]Bug olarak dönüyorsun ...O kadar. Ne oldu lan Avcılarda bir akşamüstü kurulan efsanevi klana? Hatırlamıyor musun hani Ozan vs Onat maçını izlerken çok içerlemiştik de LombaK kuruldu akşamında. Aloooo...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bende geliyim mi? Lombak olayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bir gün herkes lombak olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Dün akşam ara ara girdim bulamadım kimseyi. Bu akşam da girerim. Denk gelirsek maç atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ben biel gelirim o zaman iccupa valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Herkes girdiği nicki yazabilir mi? Malum kanalımız yok, birbirimizi nasıl bulucaz? Benim [LombaK]Knight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ekleyin yeni nicki, madem kutsal ittifak bir araya gelmiş: [LombaK]BuG serverdayım bu arada, wow'a kaçmadan önce son yarım saatiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 geliorum nik fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar