huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Geliyorum inşallah yarın. Az sonra doktora gidecem boğazındaki şişlik kanser değil derse kapışırız her türlü. Hatta 2v2 yaparız zegna ve benim kutsal ittifağına karşı siz şimdiden ally bakın kendinize ama güle güle huuncum derse doktor kusura bakmayın son günlerimi daha faydalı işlerle değerlendireceğim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçmiş olsun umarim ciddi bişi deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 aman ya geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçmiş olsun umarım kötü birşey değildir. bekliyoruz seni.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Az önce çıktım tomografiden, muhtemelen birşey değil dedi doktor ama 1-2 tahlil daha istedi, 1 gün daha gecikti gelişim :( Gerçi Samsunda da 1 sc cd olması lazım ama çalışmıyor herhalde. Çalışırsa akşam kapışırız gene olmadı Çarşamba akşamı kazıyacam hepinizi 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçmiş olsun huncum da kazırım mazırım demişin, çok duyduk bu lafları xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geçmiş olsun doktor öle dediğine göre bişi yoktur=) serverdayım gelen gelsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yettimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 demin lag sorunu olmadan 4 kisi oyun attik lag oluyo diye cikanlara sölim dedim =p gelin servera hadi ekmekle ben variz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi 2v2 de sorun yoık 3v3 de lag oluyo.burdan yetkililere sesleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hadi gelins ervera bi 2v 2 falan atalim lethe var ben varım ekmek dota oynuyo kandırırz onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sc oynayanlar, hepinizin ismini aldim iplerinizi buluyorum teker teker, sc oynarken oyunun ortasinda baglanti filan koparsa sasirmayin. dotaya gelicekseniz tekrar baglanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hadi gelin bi oyun atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Akşam 8-9 gibi yapalim bi mini cup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tunca hangi serverdasin? paticik serveri mi? gel hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aa huun gel kaziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ok aksam 8-9 gibi sc party =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok mu benle sc atcak su an =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 en geç 1 saat sonra geliyorum, akalım şöyle bir 1v1 olsun 2v2 olsun. çılgın katil balina sen de gel 4-0 mı öndeydin en son? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yannız bu aralar serverda oynayan kisiler feci noob ben bile yeniyorum o derece eauhe söyliyim de hayal kırıklıgına ugramayın=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ayıp oluyor beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 auheauhea bide ben yarım saate falan yemege gitcem heralde aksam gelirim oynamaya en asagi 1.5 saat yokum=P [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 19:53 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ben geldim, gelen gelir 30 dk sonra bf2142 ye kaçarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 var mı sc atcak=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 oynamak isteyen buraya yazsın burdayım ben hala=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar