screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 of gelirim hadi pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pati go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 anam bu starcraftmıs :D:D of pis fail oldum :D ben dota sandım muahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi ilerleyin kardeşim, sc yi dotayı beceremeyen huun oynuo bi, sizi de yanına çekmeye calısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya arkadaslar,gelin kendi capimizda bi turnuva yapalim kim kimi ezdi,sana nasil koydum!?! falan gibi geyiklerle hem kaynasiriz hem egleniriz hem belki devamini geitiririz.olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 iccupta oynayan varmı gogo 2w2 atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 update den sonra calisiyo mu sunucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hangi versiyon su an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bilmem sc cahiliyim ben. ayrica versiyon check diye bisi yok abi baktim ben hani server su versiyon olsun diyosunuz ya, hangi versiyonla girerseniz o versiyon olur. wepla da falan sinirlamislardir dogru, sinirlama var istersende, yani o sinir bi satir text yani patch falan degil. o yuzden neyle girersen girebilirsin teoride oyle gorunuyo. tabii her oyuncu ayni versiyona sahip olmak zorunda dir bu serverla degil, clientla alakali bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ok yarin deniyim su an vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sc'de yok versiyon serverda. herkes girebilir oyuna, sadece farklı versiyonlarsa rakipler ilk kez birbirlerini igördüğü anda düşerler oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 huun said: sc'de yok versiyon serverda. herkes girebilir oyuna, sadece farklı versiyonlarsa rakipler ilk kez birbirlerini igördüğü anda düşerler oyundan. aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 serverdayim şu an, bi problem yok. var mı oyun atıcak ? versiyonum 1.16.1 yüklemek isteyenler için: sc kurun, bw kurun, crack falan yapmayın sonra http://files.theabyss.ru/sc/starcraft.zip bunu indirip içindeki dosyaları starcraft klasörünüze extract edin sonra http://www.paticik.com/dosya/starcraft.reg burdan pati regini indirip çalıştırın, starcraft klasörünün içindeki launcherla oyunu açıp bağlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 of ne çaktım huuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Gece oyun atalım iccup'ta gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tunca said: of ne çaktım huuna yokluklar içinde oynuyorum lan. http://img.photobucket.com/albums/v734/huun/kucuk_emrah_faresi.jpg bi maç daha al, kuracam masaüstünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 AHAHAHAHAHAHAHHA HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ahahah kıyamams taam yarın atarız xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 3'ÜZ HADİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Iccup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 DÖNER Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Var mı gelen hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben gelirim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar