Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben yükledimde pek bilmiyorum hatta hiç ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 akşam 9 gibi gelecem ben çok pis go go go yapasım vardı zaten ne zamandır. fistan sen de gel de dotadan sonra gozun oyun gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hadi zegna, lethe, blaq, madorca, bleda, lopeth nerdesiniz blaq geçen gün ileri geri konuşuyodu dotada gelsin de bi ayarını veriyim asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 CD'yi bulursam, çerez kontenjanından gelirim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ahaehae taam gel zaten takımları dengelemek için çift sayıda çerez lazım olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Lethe: 9 gibi geliirm elf: taam elf: yaz foruma gelcem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 adam üniversiteye gelmiş hatta bitiriyo hala warcraft 3 e dota diyo bizim bölümde hastamıdır nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 arkadaşlar gelmeken isteyenlere için 1.15.1 patchinde oynuyoz haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hadi bakalım chobolar toplanın etrafıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 OGOGOGOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gogo geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oyunu uninstall ettim, cd bulamiyorum. 2 tane orjinal BW cd si cikti cekmecelerden, normal sc yok :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aga yan çizme, yok çizmiyorum diyorsan ben yollim cd sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bnet?Hamachi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Dün felaket çizdim milleti. 2 tankla oyun aldım ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 BulletRide said: Bnet?Hamachi? patinin serverı var orda oynuyoz biraz aşağıdaki başlıklara bakarsan görürsün =) aeuha evet huun bana 5-6 carrierla girmişken were de 2 tankını çok stratejik yerlere yerleştirdi ve yenilgim kesinleşti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ya ben de istiyorum oynamak. Benle oynayacak kadar kötü adam varsa yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya var olum yüklesene. hem hani pro oldum diyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi füksü felan yenip sevinmiştim. Huun farmladı beni dedim yalarım böyle oyunu. BEN SİZE DOTA DA BÖYLE YAPTIM MI ULEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ekmek said: Abi füksü felan yenip sevinmiştim. Huun farmladı beni dedim yalarım böyle oyunu. BEN SİZE DOTA DA BÖYLE YAPTIM MI ULEN? gel lan naza çekme kendini, hem sana çok pis numaralar gösterecem 2 gün sonra zegna'yı paspas yaparsın. Werewolf said: Dün felaket çizdim milleti. 2 tankla oyun aldım ulan! dün bi daldım tuncaya carrierlarla ama olacak gibi değil adam çok pis defans koydu tam dedim oyunu kaybediyoruz ki wolf geldi ve o kadar stratejik öyle bir stratejik bir noktaya 2 tank çaktı ki oyunun kaderi o anda şekillendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 upload edın la replayleri napıyosunuz merka ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 replay izleyeceğine gel oyna ? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bu arada huun çok kötü oynuyor. Dota'da bile daha iyi adam, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 akşam bi görüşelim beyler ya, hem sonra 2v2 turnuva dedik kulağınızın üstüne yattınız gözümden kaçmış değil bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar