Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @desolator [spo]orda newspaperin jpg sourceunu bakıyoduk sanırsam heralde galiba[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @Darqainu oh be.. ya allahım neler neler yaptım.. sonunda.. saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 18deyim de bu yalan kasılmaz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 haberim yoktu, merak ettim. şimdi başlıyorum :) bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya cuceli bolumde look for the others dio nerden bulucazda ne yazıcaz biri yardımo etsin hepsini yazdım karakterlerin bişi olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 mokoko spoilerlara bak önceki sayfalardaki..olcak orda.. ben bıraktım şu an 18de..olmuyo daha fazla beynim durdu..yarın devam ederiz..sorusu olan pm atsın bana burdao lursam cevap atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 aynen ben de kısa devre yaptım an itibariyle.ama 18den sonra 20 falan filan sorcaksanız da bana tarif edin bölümleri ki hatırlayayım biraz yoksa historyden level atıyorum bi saat :D hatırladıkça hint verrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 2 yi sölesenize =) tmm gerek kalmadı gerek warmış =) [spo]sinir oldum ya...4888 blabla bşi buldum yazıorm...try something else but dont use t9 dio...deniorm onlada kullanma demesine rağmen çıkaramadım =)[/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 00:12 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 abi bildiğin mesaj yazma gibi yazıosun telefonundan.888 varsa 3 kere 8e basıosun [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 00:22 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 alla alla denemiştim =) bidaha deniyim ewt yanlış çıkarmışm daha önce [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 00:25 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Çıkın siteden, oyunu göçerttiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ehueh ben azmedip sırf size spoiler verim diye 21e geçtim çabuk yapın beni sorumu beraber çözcez hade !!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 biri bana 6yı sölesin her haltı tüm spo lara baktım basmıyo gece gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 19da takıldım, sinir yaptım yatıyorum [spo] bu üçü neyin nesidir, hiçbiryerde bulamıyorum, şimdiye kadar da görmüşlüğüm yok sanırım. bir ülkeye mi aitler cidden yoksa yanlış ipucuna mı takıldım ben?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 19 dayım bende..bakalım uğraşıcam şimdi dün akşam kasamadım.. 19a kadar sorusu olanlar pm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 nefr [spo] 19 5 bölümden mi ne oluşuo haberin olsun..senin takıldığın kısım ilk bölüm.ordaki 2. ve 3. bayraklar gemilere takılan bayraklar..ordan 3 harfli bir kelime çıkıcak.söylemiyorum şimdi=)diğerleri kolay..hepsini 2 dakkada falan geçtim..bir tek şu an bir köprü var orda takılmış durumdayım bitince söylerim. edit:tamam o da bitti ama 19 bitmemeye inat ediyo=)o köprülü bölümde sayı tabanlarına dikkat et. tamam sonmuş o 20deyim [/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:01 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:05 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tutorial 5'i [spo]brightness contrast ayarı yapamadığım için geçemiyorum biri cevabı söylerse sevinirim[/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:03 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 molto o ayar sana daha çok lazım olcak..irfanview indir küçük program edit: 21e geldik gaming ile edit2: 22 oldu..ben çıkıyorum gece gelicem=)gaminge sorun sorularınızı [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:12 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:36 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] said: biri bana 6yı sölesin her haltı tüm spo lara baktım basmıyo gece gece.. 3 fotograf var tıklanabilen. ordan muzik grubunu bul. bu rakamlarla da track numarası ve track sarkısında harf yeri. [/spo] [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:49 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 15 teki resimler gözükmüyo bende gözükmemesi mi gerekiyo.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] said: 15 teki resimler gözükmüyo bende gözükmemesi mi gerekiyo.? gozukmuyor evet onlardan biri resim degil. uzantılara bak jpg txt htm mp3[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Gaming senin dediğin tutorial 5 teki olay değil mi? 15te de mi aynı şey var? Denedim tüm uzantıları bişi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 anladığım kadarıyla az biraz da olsa matematik bilgisi gerektiriyor bu köprü olayı, bende de zerre yok ondan [spo] 2n ve sayı tabanı tamam ama bunlardan bir anlam çıkartmaya matematik bilgim elvermiyor, yanlış yere mi kitlendim?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 biraz soluklan o sırada biz yeitşmiş oluruz birlikte yaparız. beware deyim daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo]o sayılar ikilik tabanda yazılmıs 10luk tabana cevir. cevabı da tekrar ikilik tabanda yaz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar